Menu
Dagligdagen

Store fredagsovervejelser

Eller det er de faktisk ikke. Altså store. Men da Jette og jeg var ude og hygge i aftes, fortalte hun, at hun er arrangør af Eventyrløbet, for det firma hun arbejder for og hun faktisk har et par afbud og om jeg ikke var frisk på at snuppe det ene sartenummer til en lille hyggelige 5 km. Jeg har jo tidligere deltaget i diverse løb, men har svoret, at jeg ikke deltager i nogen løb her i 2012. Men altså, det er jo også ret så hyggeligt at være sammen med mange løbere og specielt alt det efter løbet. Lige nu sidder jeg og overvejer om jeg skal springe på, der er jo trods alt stadig 13 dage til det hele løber af stablen og jeg kan jo rent faktisk løbe 5 km nu, endda helt uden at gå, ikke i den bedste tid, men trods alt i løb. Tænke tænke…. 🙂

4 kommentar

  • Catarina
    4. maj 2012 at 15:27