Småhygge på den lille terrasse

7. maj 2012

20120507-163051.jpg

Hjemme efter en arbejdsdag, hvor det var lidt svært at komme op i omdrejninger efter en dejlig forlænget weekend, med huset fyldt af dem jeg holder af. Hverdagen, som jeg kan lide, er i gang og lige nu nydes den på den lille terrasse foran hoveddøren osse selvom temperaturen ikke er helt oppe på det jeg godt kan lide kan jeg vist godt holde til det. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply FruE 7. maj 2012 at 18:10

  Ser rigtig dejligt ud og helt klart en god start på ugen 🙂

  • Reply Catarina 7. maj 2012 at 19:15

   @FruE – En sådan start på en uge, burde være obligatorisk. 🙂

   • Reply FruE 7. maj 2012 at 20:03

    Det nåede jeg ikke. Arbejde helt frem til min spinningtime :-). Næste uge vil jeg prøve…

    • Reply Catarina 8. maj 2012 at 06:37

     @FruE – God idé. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.