Sommerferie med billigt net, hvis WiFi ikke er tilgængeligt

Jeg er mobilkunde hos TCD, da de er dem der kunne levere den bedste telefondeknikg der hvor jeg bo. Jeg har i en ét års periode, brugt 3, men der kunne jeg kun tale i min mobil, hvis jeg gik ind i det bageste værelse og det var også der mobilen skulle ligge, hvis jeg ville være sikker på at modtage opkald. Det var uholdbart i længden og jeg skiftede derfor tilbage til TDC, hvor jeg endnu ikke har oplevet at jeg ikke havde dækning nogen steder.

Nu har jeg lige set på TDC’s side, at man nu kan købe en lille ferie-data-pakke, eller faktisk er det to forskellige pakker. Og da vi ikke er altid er steder hvor der er WiFi forbindelse, når vi er på sommerferie, skal jeg helt klart have en ugepakke.

Den ene pakke koster 29 kroner, og giver 10 megabyte som skal bruge indenfor 24 timer. Den anden pakke koster 249 kroner, og giver 100 megabyte som skal bruge indenfor en uge. Den måde den store pakke med de 100 megabyte fungere på er, at man har 7×24 timer til at bruge de 100 megabyte.

TDC sender en SMS, når man har brugt 80 procent af den tilgængelige data og slukker helt for adgangen, når man har brugt alle 100 procent.

Rejseklar Data virker i rigtig mange europæiske lande og bedste af alt, mange af de lande vi normalt befinder os i.

Jeg bestiller min pakke i dag, så jeg er klar når sommerferien rammer om ikke ret længe. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Sommerferie med billigt net, hvis WiFi ikke er tilgængeligt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.