Menu
Hos os

On/Of regn men med varme

20120509-161227.jpg

Regnen har med jævne mellemrum stået ned i stride strømme her på Fyn, men med regnen er varmen også sneget sig op og det kan jeg faktisk godt lide, ligesom jeg kan lide at der ingen vind er af betydning.

Søren er kommet hjem i dag, og det betyder, at jeg ikke i den nærmeste fremtid har udsigt til at skulle undvære ham. Dejligt. Der er nu noget særligt ved at være selv, i nogle dage, men med det antal dage han har været væk, de sidste mange måneder, er det bestemt ikke sjovt.

Nu er det tetid og den vil jeg nyde i det gode selskab.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Helle K.
  9. maj 2012 at 21:20

  Her har vi næsten ikke fået regn – først midt på eftermiddagen. Hele formiddagen var her tørvejr, men med tunge skyer. Det er hyggeligt, når varmen kommer og der er vådt og tungt – men sådan var her ikke, her var ret koldt. Jeg kunne godt ønske bare en lille smule solskin.
  Godt at du har Søren hjemme – det er skønt,når han er, hvor han skal være. 😉

  SVAR
  • Catarina
   11. maj 2012 at 07:26

   @Helle K. – Det er stadig meget koldt og jeg er ved at være godt bange for at foråret og sommeren, bare skal regne og fryse væk, for vi er ved at være langt hende uden at jeg på noget tidspunkt synes at vi har haft nogle virkelige flotte og lune dage.

   SVAR

Skriv en kommentar