Menu
Hverdagen

Tirsdag blev til onsdag uden at jeg næsten opdagede det

Tiden løber hurtigt for tiden og jeg følger med. Jeg stresser ikke, har ikke for travlt, men bare en del at se til. Så det er ikke medfølelse jeg fisker for her. Sådan er et arbejdsliv jo bare enggang imellem. 🙂

Jeg nyder stadig alle de mange forskellige opgaver jeg bliver stillet overfor, samt det ansvar der følger med. Nogle dage skal jeg skrue “bissen” lidt på for at trænge igennem, men heldigvis er det ikke ret tid – for det ligger slet ikke til mig at være en “bitch”. 🙂

Lige nu har jeg en af de såkaldte “overspringshandlinger”, men ellers er jeg ved at forberede mig til et møde i det tyske i morgen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar