Tirsdag blev til onsdag uden at jeg næsten opdagede det

9. maj 2012

Tiden løber hurtigt for tiden og jeg følger med. Jeg stresser ikke, har ikke for travlt, men bare en del at se til. Så det er ikke medfølelse jeg fisker for her. Sådan er et arbejdsliv jo bare enggang imellem. 🙂

Jeg nyder stadig alle de mange forskellige opgaver jeg bliver stillet overfor, samt det ansvar der følger med. Nogle dage skal jeg skrue “bissen” lidt på for at trænge igennem, men heldigvis er det ikke ret tid – for det ligger slet ikke til mig at være en “bitch”. 🙂

Lige nu har jeg en af de såkaldte “overspringshandlinger”, men ellers er jeg ved at forberede mig til et møde i det tyske i morgen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.