Menu
Livet

Tur retur på 14 timer og 20 minutter

I dag er det fredag og det er lig med min meget korte dag på jobbet, hvilket jeg er mere end glad for, for den lange arbejdsdag i går sidder stadig i kroppen.

Jeg startede ud hjemmefra kl. 05:15 og mødtes med Bossen på en parkerinsplads ved Åruafkørslen kl. 5:30. Derefter satte vi kurs mod Brandrupdam, hvor vi tog salgschefen op. Bossen har haft nogle lange dage og var ret så træt, så fra Brandrupdam satte jeg mig bag rattet og sørgede for at vi kom til vores møde i Emmerthal. Det gled rimeligt godt, med kun lidt regn indtil Elbtundlen og ikke med meget køkørdsel. Kl. 10:35, ankom vi til kontoret dernede og gik igang med mødet.

20120511-064133.jpg
~Mobilbillede.

Efter et veloverstået møde, med indlagt frokost og en rundvisning for mig, satte jeg mig igen bag rattet og kørte os hjemad. Vejret var fantastisk, for selvom det var overskyet, havde vi 25°, dejligt lunt. Vi snuppede lidt aftensmad på en lille resteplads små 70 km syd for grænsen, og derefter faldt temperaturen drastisk. Da jeg landede herhjemme kl. 20:35, var det blæsende og kun 13°, ikke just sommerligt.

Søren have en skøn kop te klar og vi sad et øjeblik og nød den på den lille terrasse ude foran. Men ikke længe, for det var for køligt og jeg var også ret så mør.

Den korte fredag er velkommen og lige om lidt kalder weekenden. Skønt. 🙂

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar