Menu
Familieliv

Allerede mandag eftermiddag

20120514-164617.jpg

Weekenden er for længst over og sidder ikke længere i kroppen. Mandagens løngiverne arbejde er også over og tilbage er kun et par dages arbejde inde 4 dages fri venter.

Lørdagen blev brugt på alle de småhusligeting, som trængte sig på og passede med at weekenden kunne bruges til det, samt lidt hyggeshopping. I går sømdag blev haven trimmet og er nu klar til de næste dages regn. Vores sofa blev også søndag afhentet af en ung mand som godt kunne bruge en sådan gratisting. Nu er stuen meget tom og rungende, men allerede onsdag, kommer møbelfirmaet med de nye møbler, en hel halv uge før tiden. Heldigvis.

En vvs mand er blevet indkaldt til, også at kikke forbi onsdag, vi har nemlig et toilet, som er begyndt at løbe og det er ikke lige noget vi er fornøjet med, da der jo så løber fint og frisk drikkevand ud i kloakken uden først at have være brugt. Så nu er der lukket for vandet der og vi bruger det andet toilet.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar