Allerede mandag eftermiddag

14. maj 2012

20120514-164617.jpg

Weekenden er for længst over og sidder ikke længere i kroppen. Mandagens løngiverne arbejde er også over og tilbage er kun et par dages arbejde inde 4 dages fri venter.

Lørdagen blev brugt på alle de småhusligeting, som trængte sig på og passede med at weekenden kunne bruges til det, samt lidt hyggeshopping. I går sømdag blev haven trimmet og er nu klar til de næste dages regn. Vores sofa blev også søndag afhentet af en ung mand som godt kunne bruge en sådan gratisting. Nu er stuen meget tom og rungende, men allerede onsdag, kommer møbelfirmaet med de nye møbler, en hel halv uge før tiden. Heldigvis.

En vvs mand er blevet indkaldt til, også at kikke forbi onsdag, vi har nemlig et toilet, som er begyndt at løbe og det er ikke lige noget vi er fornøjet med, da der jo så løber fint og frisk drikkevand ud i kloakken uden først at have være brugt. Så nu er der lukket for vandet der og vi bruger det andet toilet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.