Afslapningstorsdag

17. maj 2012

Glenn Miller fylder sagte mine øre, mens teen nydes i de nye møbler. Torsdag er langsom og solfyldt. Endelig, siger jeg.

20120517-102206.jpg

Inden længe vil jeg smutte under bruseren, og se om jeg ikke kan komme til at se lidt anstendig, det er jeg nu ikke helt sikker på, men det er et forsøg hver. Senere kikker mine forældre ud det bliver hyggeligt. Sådan en hellidagstorsdag er slet ikke tosset, og den er mere end velkommen, specielt når vi også har fri i morgen. ♥ 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Liselotte 17. maj 2012 at 10:27

  Fortsat rigtig god torsdag og ja, den skal nydes 🙂

  • Reply Catarina 17. maj 2012 at 10:57

   @Liselotte – Og rigtig meget i lige måde til jer. 🙂

 • Reply Therese 17. maj 2012 at 10:40

  Nyd din dejlige torsdag 🙂

  • Reply Catarina 17. maj 2012 at 10:58

   @Therese – Og I jeres. Klem C

 • Reply Deborah 17. maj 2012 at 14:00

  Hvor sjovt at læse, du kan lide Glen Miller! Ham elsker jeg også. Synes det er sjældent at høre, at folk kan det 🙂 – Dejligt med lidt afslapning (også her). Solen – hm her kun i glimt. Fortsat god Helligdag.

  • Reply Catarina 17. maj 2012 at 20:55

   @Deborah – Ham har jeg holdt af siden jeg som 10 årig så filmen The Glenn Miller Storry, en fantastisk god film, om han svære år inden han blev accepteret og anerkendt. 🙂

   Håber du har fået tid til at nyde og slappe af. Ha’ en god aften. 🙂

  Skriv en kommentar