Menu
Hverdagen

Tidlig stille start og hvordan man åbenbart kan blive for gammel

Vågnede tidligt. Faktisk tidligere end hvad jeg gør på en normal hverdag, så tiden blev brugt på en smule læsning under dynen. Derefter stod den på hygge på den lille terrasse inden min læge skulle besøges. Et besøg som er aftalt for længe siden, ikke fordi jeg fejler noget, men fordi det er ret så laaang tid siden jeg sidst har besøgt hende.

20120518-120746.jpg

Jeg er åbenbart nået en lettere fremskreden alder, og dermed må jeg nu ikke længere benytte mig af den prævention jeg hidtil har brugt, da der dermed er forøget risiko for blodpropper. Så nu har jeg fået en ny tid hos min læge til opsætning at spiral. Godt så. Jeg troede ikke man kunne blive for gamme til sådan noget, men det kan man så. 😕

0

11 kommentar

  • Catarina
    18. maj 2012 at 13:28