Tidlig stille start og hvordan man åbenbart kan blive for gammel

18. maj 2012

Vågnede tidligt. Faktisk tidligere end hvad jeg gør på en normal hverdag, så tiden blev brugt på en smule læsning under dynen. Derefter stod den på hygge på den lille terrasse inden min læge skulle besøges. Et besøg som er aftalt for længe siden, ikke fordi jeg fejler noget, men fordi det er ret så laaang tid siden jeg sidst har besøgt hende.

20120518-120746.jpg

Jeg er åbenbart nået en lettere fremskreden alder, og dermed må jeg nu ikke længere benytte mig af den prævention jeg hidtil har brugt, da der dermed er forøget risiko for blodpropper. Så nu har jeg fået en ny tid hos min læge til opsætning at spiral. Godt så. Jeg troede ikke man kunne blive for gamme til sådan noget, men det kan man så. 😕

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

11 kommentarer

 • Reply FruE 18. maj 2012 at 12:58

  Så var det jo godt, at du kom afsted. Spiralen kan jo give flere fordele end blot forhindre svangerskab. Du er ikke fristet af en efternøler? 🙂

 • Reply Catarina 18. maj 2012 at 13:28

  @FruE – Ja, der er et par rigtige gode fordele, specielt ved den (meget dyre) jeg får. Så det er ikke så skidt at det ikke er godt for noget. 🙂

  En efterfølger….. nej tak, det står ikke lige på ønskelisten – jeg er jo ” gammel” sagde lægen på en pæn måde. 😆

  • Reply FruE 18. maj 2012 at 13:38

   Kan SÅ godt følge dig 🙂

   • Reply Catarina 18. maj 2012 at 15:23

    FruE – 😉

 • Reply Helle K. 18. maj 2012 at 13:42

  Håndværkeren blev steriliseret, da vi var færdige med at få børn, så her er fri leg 😉
  Jeg stoppede med p-piller for længe siden og spiral har jeg prøvet en gang – uden succes.
  Godt du ikke er syg 🙂 og rigtig god fredag – jeg er jo i fuld gang med at shine mig op. 😉

  • Reply Catarina 18. maj 2012 at 15:27

   @Helle K. – Jeg er ikke så meget for at nogle af os skal under kniven, så en speciel spiral, som også i løbet af et par måneder, for min menstruation til at stoppe helt, er blevet valgt og den holder så i 5 år og derefter skal vi se om jeg skal fortsætte med endnu en eller ej. Jeg håber det bliver en succes. 🙂

   Ja, jeg kan se at dine negle bliver lakeret i præcis din farve. I må have rigtig god fornøjelse. 🙂

 • Reply Letten 20. maj 2012 at 20:04

  Uha. Kemikalier (p-piller) og fremmedlegemer (spiral) det er ikke mig. Hvad er der galt i kondomer????

  • Reply Catarina 20. maj 2012 at 20:23

   @Letten – Jeg bryder mig ikke om kondomer, hverken den ene eller anden slags. Og jeg har oplevet at de går i stykker. Ikke smart. 🙂

 • Reply Letten 21. maj 2012 at 11:16

  Har nu aldrig haft problemer, men godt at der er en løsning der passer til hver vores ønsker og behov.

  • Reply Catarina 21. maj 2012 at 15:44

   @Letten – Ja det er dejligt. 🙂

   Ha’ en god dag.

 • Reply Ikke en eftermiddag jeg har set frem til 7. juni 2012 at 16:34

  […] i vente, efter en arbejdsdag. men først skulle jeg lige forbi apoteket, for at hente den “lille nye“, som viste sig at ligge i en pakke på 1/2 meter. Sikke meget indpakning til sådan en lille […]

 • Skriv gerne en kommentar