Menu
Os og familien

Oprydning, hyggeshopping og afslapning

Efter mit lægebesøg i går, fik tømt kælderen og klappet alle papkasserne, som de nye møbler ankom i, sammen hvorefter de blev afleveret på genbrugsstationen. Nu er det atter til at komme til tingene i kælderen. Og da vi jo havde fridag, besluttede vi at en omgang hyggeshopping ville være på sin plads.

Jeg bor jo sammen med en bogorm af format og selvom jeg læser mange bøger, overgår Søren mig med flere længder, så bøger er noget der tit bliver indkøbt. I går fant han kun 3 som faldt i han smag, jeg derimod, fandt ingen, men derimod et par helt igennem almindelige flade futteraler. Nemlig et par plan sorte ballerinaer som lige er til at stikke i på almindelig hverdage.

20120519-075447.jpg

En holder til Sørens mobil/gps til bilen røg også i tasken og derefter måtte vi også lige forbi et par dagligvarebutikker, for at hente et par småting. Resten af dagen stod på hygge en lille lækkerlur til mig og tøjvask. En helt almindelig fredag, men dejlig. 🙂

0

2 kommentar

  • Catarina
    19. maj 2012 at 09:04