Menu
Dagligdagen

Kamera eller ikke kamera med på ferie

Lige for tiden overvejer jeg, om jeg i år skal have det store kamera med på sommerferie. Jeg heldet rigtig meget til, at det ikke skal med, og jeg kun skal bruge min telefon, og de små tillægslinse jeg har, til den.

20120129-092728.jpg 20120129-092740.jpg
                                 

Grunden til overvejelserne er mange og én af dem er, at det er stort og det ikke altid er lige let at slæbe med. En anden grund er også, at jeg sidste år, gik en lille alenetur i den skønne sydfranske by Sainte Croix Du Verdone, og det eneste kamera jeg havde med derop var, nettop min telefon, og de billeder er faktisk rigtig ok, hvis jeg må sige det selv. Og feriebilleder er jo ikke billeder der som sådan “kunst”, men mere et “her har jeg været snapshot”. Måske jeg skal prøve og se hvad der kommer ud af det. Og hvis det går helt galt, så kommer der jo nok en ferie mere, og egentlig så tællere minderne og billederne i hjertet, mere end alt andet.

11 kommentar

  • Catarina
    28. maj 2012 at 19:30