Menu
Dagligdagen

TisseMarieCreme

For et par uger siden snakkede jeg med den skønne københavner om at der vist fandtes en tissemariecreme, som kunne beskytte huden omkring- og på de intimere dele, når man skal cykle langt. Vi har nemlig begge prøvet at blive en smule øm “dernede” efter 4 og 5 spinningtimer. Beslutningen blev at Pia skulle smutte på apoteket, for at se om hun kunne hitte ud af hvad det var, og få købt noget.

I dag kunne jeg så læse hos københavnerne, at hun i lørdags, havde været forbi apoteket og haft en rigtig hyggelig snak med de damer derinde, og derfor vidste hvad sådan en TisseMarieCreme hed. Jeg har lige været forbi vores lokale apotek og selv fået fat i en tube.

20120531-160615.jpg

Så ingen hudløshed burde indfinde sig hos mig på lørdag. Hvis alt gå vel. 😀

14 kommentar

  • Catarina
    31. maj 2012 at 17:46