Menu
Teknologi

CloudOn på min iPad

Når jeg bruger min iPad så meget som jeg gør, har jeg også brug for at kunne arbejde lidt med Microsoft Office ® dokumentere. Det har jeg gjort på den den måde, at alle de dokumenter jeg jævnligt har brug for, ligger i Dropbox og jeg så via Dockuments To Go, har kunne rette og tilføje lidt til dem. Ikke den mest optimale redigeringsmetode, men det har fungeret og når jeg så brugte min pc, har dokumenterne været opdateret, da jeg også der, tilgå dem via Dropbox.

Men fra i dag er det slut med den tunge redigeringingsgang, for i dag er CloudOn ankommet. Det betyder, at min måde at redigere mine dokumenter på (stadig via Dropbox) er gjort betydelig lettere, da CloudOn, i udseende og funktionalitet, minder om Office på computeren. Selv oprettelse af nye dokumenter er super let.

CloudOn forbinder til Dropbox, Box og Google Drive, så jeg kan gennemse, redigere og gemme mine filer.

Jeg kan se PDF-filer – uden at skulle igennem iBooks og via File Viewer kan jeg at se andre filtyper, bl.a PSD, JPG, PNG, GIF, osv. Så fedt.

Her neden for kan du se et par screen dumps af Words, Excel og PowerPoint. Og de ligner jo temmlig meget det man ser på computeren.

20120606-181820.jpg

20120606-181828.jpg

20120606-181835.jpg

15 kommentar

 • Kaja
  7. juni 2012 at 14:01

  Hej Catarina.
  Tak for fiffet. Nu har jeg også tekstbehandling og regneark på min iPad. Det gør det jo hellere ikke dårligere at det er aldeles gratis.
  Hilsen Kaja

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2012 at 16:44

   @Kaja – Velbekomme. 🙂
   Det er nemlig dejligt når noget er gratis og denne app, er bare fantastisk og specielt med et lille ekstra tastatur til når man skruer meget. 🙂

   Reply
 • Aksel Nielsen
  12. august 2012 at 21:11

  Hej.
  Jeg blev også glad da jeg så mulighederne med CloudOn. MEN jeg kan ikke finde ud af at gemme ændringerne i dokumenterne. Ligeledes kan jeg ikke gemme et dokument under et nyt navn. Mon jeg kan få hjælp?
  Hilsen
  Aksel

  Reply
  • Catarina
   14. august 2012 at 09:11

   @Aksel – Jeg gemmer ikke et redigeret dokument, da CloudOn og Dropbox, som jeg bruger, selv gemmer ændringerne. Jeg får en dialogboks hvor jeg han skrive navnet på det nye dokument.

   Håber du finder et sted som kan hjælpe dig. 🙂

   Reply
 • Lars Schonnings
  7. marts 2013 at 22:44

  Hej
  Glimrende app – der løser en del problemer. Bare et spørgsmål:
  Hvordan sætter man et billede ind i et word-dokument. Så vidt jeg kan se, kan man inserte” alt andet end billeder??
  LS

  Reply
  • Catarina
   8. marts 2013 at 02:14

   Hej Lars
   Man kan (endnu) ikke sætte et bilede ind. Men lad os håbe at folkene bag appen, får det fikset til næste opdatering. 🙂

   Reply
 • Corina Roig
  6. juli 2013 at 18:37

  Hej
  Jeg skal bruge et skriveprogram på iPad’en til en lang række interview i busser, men fungerer CloudOn, når det ikke er på nettet? Jeg synes, jeg har læst, at det kræver en netadgang.
  Vh. Corina

  Reply
  • Catarina
   7. juli 2013 at 15:27

   Hej Corina
   Det har jeg desværre ikke tjekket, da alt hvad jeg laver er over nettet og mine dokumenter også ligger i dropboks. 🙂

   Reply
 • Ida
  7. september 2013 at 00:02

  Hej Catarina.
  Mit CloudOn ser anderledes ud? Der er ikke så mange funktioner i f.eks. word? Mit er meget mere primitivt? Har du lavet noget om ved det?
  Hilsen Ida

  Reply
  • Catarina
   7. september 2013 at 09:06

   Ja, den måde den ser ud på er ændret med de seneste opdateringer (jeg skrev jo dette indlæg for over et år siden) Men alle funktioner er der stadig, de er bare “skjult” under de forskellige faner og er meget lettere at betjene nu. Så apppen er faktisk blevet meget bedre nu. 🙂

   Reply
 • Peter Steen Olesen
  22. november 2013 at 14:16

  Go`Daw Catarina !

  Jeg har 2 væsentlige spørgsmål omkring OnCloud ..

  Jeg har lige købt en iPad Air og er meget interesseret i CloudOn, men, jeg ved ikke om Tekst kan indtastes med æ ø å eller Decimaltal kan indtastes med , for at adskille Heltal,Decimattal i et Regneark ?

  Hvor kan jeg købe den “fulde” version da jeg kan forstå på http://www.oncloud.com at man som Bruger skal betale et Abonnement månedlig/årlgt ??

  Glæder mg til et Feedback .. med Go`Buddhag

  Reply
  • Catarina
   22. november 2013 at 14:49

   Velkommen til siden her Peter og tillykke med din iPad Air – jeg er selv lige skiftet til den. 😀

   Jeg købte CloudOn i 2012 og har siden ikke kikket nærmere på deres side og betaler heller ikke noget abonnement – om de har ændre vilkårene, ved jeg derfor ikke.

   Ja, du kan sagtens bruge danske tegn i regnearket – det gør jeg selv og faktisk bruger jeg det mest til regneark, men ellers så kan du jo bruge Apples egne applikationer, Numbers, Keynote og Pages, de var ikke gratis da jeg fik min første iPad og derfor valgt jeg CloudOn.

   Reply
   • Peter Steen Olesen
    22. november 2013 at 15:33

    Go´Daw igen Catarina !

    Taxi for Dit hurtige Feedback ..

    Ja, vilkårne for at bruge OnCloud èr ændret fordi De gerne vil tjene penge OG Microsoft vil/kan ikke tage sig samme til at lave en Office til iOS 7, Træls.

    Nå, men Jeg vèd at Office2HD nu understøtter de nyeste formater i Word, Excel, Powerpoint og kan læse/danne/gemme Office-filer også i PDF-formatet på Dansk !

    I Apples egne Pages, Numbers og Keynotes kan Jeg simpelthen ikke danne/gemme i PDF-formatet, selvom De har lovet denne mulighed på Deres flotte hjmemeside ?

    Ved OnCloud App`n er dèr bare en lettere sammenhæng imellem DropBox, PDF og de kendte Officeformater og betjeningen er langt mere brugervenlig end andre Apps.

    Valget er netop overstået og et nyt Valg kan begynde ..

    Prøv at kigge på dette Link : https://itunes.apple.com/dk/app/office2-hd/id364361728?l=da&mt=8

    God Aften til Jer Alle

    Reply
    • Catarina
     22. november 2013 at 15:40

     Du kunne også bruge Office 365 på din iPad, der kender jeg et par stykker der gør. 🙂

     55,- er en pæn pris for en app – jeg skal vist være glad for at jeg var heldig at hente den da den stadig var gratis. 🙂

     Reply
 • Peter Steen Olesen
  22. november 2013 at 16:31

  Go`Daw igen Catarina !

  Tjae, 55 Dkr kan være mange penge for en kvalitets App som Office2HD men denne Office2HD kan gemme Lokalt iPad`en samt gemme/synkroniserer imellem enslydende Mapper i DropBox`n uanset formater, som dem fra det før omtalte ..

  Prøv at se på Linket : http://www.computerworld.dk/art/199034/google-apps-vs-office-365-det-kan-de-bruges-til

  Jeg vil ikke bruge penge på et App-abonnement som er lige så kompliceret som Microsoft`s egne single-Offiicepakker ved en installering på èn Windows PC !!

  Tjae, 480 DKr pr Bruger om Året bliver også til en slags penge OG heldigt at Du i tidernes morgen fik Din App gratis, Tillykke.

  Jeg vender tilbage med nye erfaringer omkring denne Office2HD på dette Site.

  God Aften til Jer Alle

  Reply

Skriv en kommentar