Menu
Teknologi

CloudOn på min iPad

Når jeg bruger min iPad så meget som jeg gør, har jeg også brug for at kunne arbejde lidt med Microsoft Office ® dokumentere. Det har jeg gjort på den den måde, at alle de dokumenter jeg jævnligt har brug for, ligger i Dropbox og jeg så via Dockuments To Go, har kunne rette og tilføje lidt til dem. Ikke den mest optimale redigeringsmetode, men det har fungeret og når jeg så brugte min pc, har dokumenterne været opdateret, da jeg også der, tilgå dem via Dropbox.

Men fra i dag er det slut med den tunge redigeringingsgang, for i dag er CloudOn ankommet. Det betyder, at min måde at redigere mine dokumenter på (stadig via Dropbox) er gjort betydelig lettere, da CloudOn, i udseende og funktionalitet, minder om Office på computeren. Selv oprettelse af nye dokumenter er super let.

CloudOn forbinder til Dropbox, Box og Google Drive, så jeg kan gennemse, redigere og gemme mine filer.

Jeg kan se PDF-filer – uden at skulle igennem iBooks og via File Viewer kan jeg at se andre filtyper, bl.a PSD, JPG, PNG, GIF, osv. Så fedt.

Her neden for kan du se et par screen dumps af Words, Excel og PowerPoint. Og de ligner jo temmlig meget det man ser på computeren.

20120606-181820.jpg

20120606-181828.jpg

20120606-181835.jpg

15 kommentar

  • Catarina
    7. juni 2012 at 16:44