Ikke en eftermiddag jeg har set frem til

7. juni 2012

I dag har været dagen som jeg ligesom ikke rigtig har set frem til. Jeg havde tid ved lægen, til en af de der kvindeting. Og ærligtalt, det er altså ikke den fedeste oplevelse at have i vente, efter en arbejdsdag. Men først skulle jeg lige forbi apoteket, for at hente den “lille nye“, som viste sig at ligge i en pakke på 1/2 meter. Sikke meget indpakning til sådan en lille fyr.

20120607-163321.jpg

Nu er det heldigvis overstået og jeg er blevet 1234,50 kr fattigere, men pyt, den er langtidsholdbar, nemlig i mindst 5 år. Og om et par måneder stopper min menses helt, pga. de hormoner der i den. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Liselotte 7. juni 2012 at 17:50

  Jeg glemte min… i 12 år… men den var fin som ny, da vi hentede den ind i verden igen 😉

  • Reply Catarina 7. juni 2012 at 18:10

   @Liselotte – Øjj, det var da ligevel en pæn slat år. Jamen, så kan det jo være at min osse kan holde og måske holde til den der 3. alder. 😉

   • Reply Liselotte 7. juni 2012 at 18:16

    Jeg tror ikke, at jeg kan anbefale at vente så længe. Jeg glemte den bare 😉

    • Reply Catarina 7. juni 2012 at 18:32

     @Liselotte – Hi hi, nej, for der er jo også meget meget længe til, altså til den 3. alder. 😀

     Smutter nu op og høre hvad de kloge siger efter de fem år, det er nok bedst (hvis jeg husker det 😉 )

 • Reply Jan 7. juni 2012 at 21:04

  Hmmm….hvis det sådan en, som jeg tror det er, så er det da udmærket at den har virket så længe 🙂 . Og med den ny, må det da givet en ny og behagelig fjedrende gang om jeg så må sige 😉

  PS: Hende, din cykel-veninde, er hun kommet sig efter turen ? Hendes side/blog har ikke virket siden FØR i tog afsted.

  • Reply Catarina 8. juni 2012 at 06:30

   @Jan – Ja, det er flot at Liselottes “undervogn” har klaret det så flot i så mange år uden at skulle til service. Jeg tror nu nok jeg holder mig til serviceintervallet og smutter afsted om 5 år, bare så jeg er sikker på at affjedringen fortsat er intakt. 😆

   Ja, cykelmyggen Pia, er på toppen, men hvad der er sket med hendes side er jeg ikke klar over.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.