Menu
Bloggeriet / Livet / Teknologi

Ugen der gik

Indrømmet, jeg har ikke været flittig på bloggen her den sidste uges tid. Ja, faktisk kan jeg se, at jeg ikke har skrevet et eneste indlæg siden i fredags. Det er som ikke fordi der ikke sker noget, men jeg har bare ikke haft lysten til at sætte mig til tasterne og skrive om mine hverdagaaktiviteter. Der hvor jeg til gængeld har vist lidt af min hverdag, er på Instagram, hvor det, som jeg har skrevet før, er dejligt let lige at smide et billede og en lille tekst op.

Her nedenfor er min uge i billeder og hvis du har lyst, kan du, hvis du klikker på hvert enkelt billede, se titel og billedet i stort. Et lille fif, hvis du trykker på det første bilede, kan du med piletastene trykke dig frem og tilbage.

Om skrivetrangen vender tilbage? Det tror jeg nok den gør, for det er jo sjældent den ikke er der, men de forgående dage har den altså bare ikke været til stede. Så til jer der har kikke forgæves forbi. Sorry.

Forøvrigt, så er min weekend allerede skudt i gang, ja, faktisk har den været i gang i et par timer nu. Skønt. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

  • Catarina
    15. juni 2012 at 17:05