Menu
Bloggeriet / Dagligdagen / Teknologi

Ugen der gik

Indrømmet, jeg har ikke været flittig på bloggen her den sidste uges tid. Ja, faktisk kan jeg se, at jeg ikke har skrevet et eneste indlæg siden i fredags. Det er som ikke fordi der ikke sker noget, men jeg har bare ikke haft lysten til at sætte mig til tasterne og skrive om mine hverdagaaktiviteter. Der hvor jeg til gængeld har vist lidt af min hverdag, er på Instagram, hvor det, som jeg har skrevet før, er dejligt let lige at smide et billede og en lille tekst op.

Her nedenfor er min uge i billeder og hvis du har lyst, kan du, hvis du klikker på hvert enkelt billede, se titel og billedet i stort. Et lille fif, hvis du trykker på det første bilede, kan du med piletastene trykke dig frem og tilbage.

Om skrivetrangen vender tilbage? Det tror jeg nok den gør, for det er jo sjældent den ikke er der, men de forgående dage har den altså bare ikke været til stede. Så til jer der har kikke forgæves forbi. Sorry.

Forøvrigt, så er min weekend allerede skudt i gang, ja, faktisk har den været i gang i et par timer nu. Skønt. 🙂

10 kommentar

 • Gitte - RAV OG KRAT
  15. juni 2012 at 16:36

  Hvor ser din uge skøn ud…og hyggelig. Jeg har endnu ikke benyttet mig at instagram, men har app på tlf. Måske jeg lige skulle læse dit indlæg om dette ;-D God weekend til jer

  Reply
  • Catarina
   15. juni 2012 at 17:05

   @Gitte – Jaaa, kom og leg med på IG, det kunne være så hyggeligt. 🙂

   Du og I må også have en dejlig weekend måske med indlagt sol, det ville være dejligt. 🙂

   Reply
 • Koh-I-Noor (Bettina)
  17. juni 2012 at 10:15

  Ugen i dejlige glimt 🙂
  Super når man er på farten.

  Reply
  • Catarina
   17. juni 2012 at 20:36

   @Bettina – Det er nemlig det den er. 🙂

   Reply
 • FruE
  17. juni 2012 at 21:33

  Vild med Instagram. Tak for tippet. De små hverdagsglimt er bare hyggelige og så er der altså nogle vanvittige dygtige fotografer der deler billeder der. Fantastisk.

  Reply
  • Catarina
   19. juni 2012 at 07:27

   @FruE – Der er nemlig rigtig mange dygtige fototografer derinde. Mange benytter så også deres spejlreflekskameraer. Jeg har dog valgt, kun at bruge mine billeder som er taget med min telefon. 🙂

   Det jeg også synes er hyggeligt er, den “snak” man kan få med helt fremmede fra den anden side af jorden. Virkeligt hyggeligt. 🙂

   Reply
 • Dorthe
  18. juni 2012 at 01:05

  Det er da også skønt med en uge i billeder 🙂

  / Dorthe

  Reply
  • Catarina
   19. juni 2012 at 07:28

   @Dorthe – Ja, lige for tiden, er det den måde jeg har lyst til at være her på bloggen på. 🙂

   Reply
 • Helle
  21. juni 2012 at 07:33

  Sådan har jeg det også tit – pludselige går jeg helt tom for blogindlæg og mine døtre (som måske er mine størte læsere?) klager over, min blog bliver kedelig 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. juni 2012 at 17:24

   @Helle – Jeg tror også det har noget med årstiden at gøre, det er det ihvertfald for mig, lige nu. Jeg nyder heller den smule sol der er end at kaste mig over skriveriet. 🙂 For sommeren har det med at vise sig i glimt og ikke én jeg, i år, når at få for meget af. Eller det får jeg jo aldrig. 😉

   Reply

Skriv en kommentar