Ugen der gik

15. juni 2012

Indrømmet, jeg har ikke været flittig på bloggen her den sidste uges tid. Ja, faktisk kan jeg se, at jeg ikke har skrevet et eneste indlæg siden i fredags. Det er som ikke fordi der ikke sker noget, men jeg har bare ikke haft lysten til at sætte mig til tasterne og skrive om mine hverdagaaktiviteter. Der hvor jeg til gængeld har vist lidt af min hverdag, er på Instagram, hvor det, som jeg har skrevet før, er dejligt let lige at smide et billede og en lille tekst op.

Her nedenfor er min uge i billeder og hvis du har lyst, kan du, hvis du klikker på hvert enkelt billede, se titel og billedet i stort. Et lille fif, hvis du trykker på det første bilede, kan du med piletastene trykke dig frem og tilbage.

Om skrivetrangen vender tilbage? Det tror jeg nok den gør, for det er jo sjældent den ikke er der, men de forgående dage har den altså bare ikke været til stede. Så til jer der har kikke forgæves forbi. Sorry.

Forøvrigt, så er min weekend allerede skudt i gang, ja, faktisk har den været i gang i et par timer nu. Skønt. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Gitte - RAV OG KRAT 15. juni 2012 at 16:36

  Hvor ser din uge skøn ud…og hyggelig. Jeg har endnu ikke benyttet mig at instagram, men har app på tlf. Måske jeg lige skulle læse dit indlæg om dette ;-D God weekend til jer

  • Reply Catarina 15. juni 2012 at 17:05

   @Gitte – Jaaa, kom og leg med på IG, det kunne være så hyggeligt. 🙂

   Du og I må også have en dejlig weekend måske med indlagt sol, det ville være dejligt. 🙂

 • Reply Koh-I-Noor (Bettina) 17. juni 2012 at 10:15

  Ugen i dejlige glimt 🙂
  Super når man er på farten.

  • Reply Catarina 17. juni 2012 at 20:36

   @Bettina – Det er nemlig det den er. 🙂

 • Reply FruE 17. juni 2012 at 21:33

  Vild med Instagram. Tak for tippet. De små hverdagsglimt er bare hyggelige og så er der altså nogle vanvittige dygtige fotografer der deler billeder der. Fantastisk.

  • Reply Catarina 19. juni 2012 at 07:27

   @FruE – Der er nemlig rigtig mange dygtige fototografer derinde. Mange benytter så også deres spejlreflekskameraer. Jeg har dog valgt, kun at bruge mine billeder som er taget med min telefon. 🙂

   Det jeg også synes er hyggeligt er, den “snak” man kan få med helt fremmede fra den anden side af jorden. Virkeligt hyggeligt. 🙂

 • Reply Dorthe 18. juni 2012 at 01:05

  Det er da også skønt med en uge i billeder 🙂

  / Dorthe

  • Reply Catarina 19. juni 2012 at 07:28

   @Dorthe – Ja, lige for tiden, er det den måde jeg har lyst til at være her på bloggen på. 🙂

 • Reply Helle 21. juni 2012 at 07:33

  Sådan har jeg det også tit – pludselige går jeg helt tom for blogindlæg og mine døtre (som måske er mine størte læsere?) klager over, min blog bliver kedelig 🙂

  • Reply Catarina 21. juni 2012 at 17:24

   @Helle – Jeg tror også det har noget med årstiden at gøre, det er det ihvertfald for mig, lige nu. Jeg nyder heller den smule sol der er end at kaste mig over skriveriet. 🙂 For sommeren har det med at vise sig i glimt og ikke én jeg, i år, når at få for meget af. Eller det får jeg jo aldrig. 😉

  Skriv en kommentar