Menu
Familieliv / Livet

Nedtællingen er så småt igang

Den nue uge er ankommet med storskridt og det er faktisk helt ok med mig. Weekenden er blevet brugt på at tjekke hvordan teltvognen havde det og få klargjort bilen, til ferien som, for mit vedkommende skydes i gang onsdag eftermiddag, Søren, han må snupper lige torsdagen også, inden han kan holde.

20120702-064953.jpg
~Mobilbillede

Alle de praktiske ting er nu på plads, også mine forældres ankomst, de vil som sidste år holder “sommerferie” her på matriklen, mens vi er afsted. Det er nu rart at tænke på at huset og haven ikke kommer til at lide nogen nød i de små tre uger vi er væk. Det gør det altså meget lettere at nyde ferien.

I dag har jeg en aftale med min frisør, en klipning står for, og jeg har endnu ikke besluttet om det kun liver spidsere, 20 cm der ryger eller om det, som i 2006, er hele manken der ryger. Men jeg har et par timer til at beslutte mig.

Ha’ en dejlig solbeskinnet mandag det ved jeg min bliver. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar