Menu
Livet

Én dag tilbage

20120703-155441.jpg…..inden min ferie kan tage sin begyndelse. Uha, det bliver skønt med 25 fridage i streg.

I går smuttede jeg ind til min yndlingsfrisør, for at få gjort noget ved håret. Som jeg skrev, var jeg lidt i vildrede hvad jeg præcis skulle have lavet. Jeg har jo tidligere gået fra vildt langt hår, til super kort og var derfor ikke bange for at klippe det hele af, det gror ko ud igen. Men Sarah min frisør hos Bellacci, mente ikke jeg skulle klipper kort, men derimod bare have en 20 cm af og så eller udnytte mit fald ved at klippe det op i etager. Så hun fik lov til at bestemme og jeg må sige, at jeg er vildt begejstret for det noget kortere hår og den lethed som etageklipningen har medført. Det er utroligt let at have med at gøre også selvom jeg vælger at lade det lufttørre. Skønt med en letter manke, når nu ferien står for døren. 🙂

Undskyld den ringe billedekvalitet, men det er altså ikke så let at tage billeder af sig selv med mobilen. 🙄

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

24 kommentar

  • Catarina
    3. juli 2012 at 19:18