Menu
Teknologi

Dømt ud af projekt 365

Jeg hold ikke længe, ja, faktisk så nåede jeg kun at klare min egen udfordring om at tage- og ikke mindst uploade et billede om dagen. Jeg klare kun at være med i lidt over halvdelen af tiden, præcis 186 dage. Allerede den første dag i min ferie gik det galt, ikke at jeg ikke fik taget nogen billeder, for det gjorde jeg, men jeg glemte at uploade og dermed røg ideen i projektet også.

Så selvom jeg har taget billeder hver dag, ja så fik jeg ikke gjordet den sidste del og er dermed dømt ude af mig selv. Bedre held næste gang Catarina. Hvis der altså bliver en næte gang. Jeg tror det ikke, for ferier kommer der også i fremtiden og dermed glemmer jeg også hverdagens rutiner. Men hey, er det ikke også hvad ferier er til for, at glemme hverdagen for en stund. 🙂

En skøn ferie er ved at være til ende, og i morgen sætter vi snuden mod Danmark igen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    24. juli 2012 at 11:35