Menu
Teknologi

Mobilferiefotos

Sidst i maj skrev jeg et indlæg om de tanker jeg gjorde mig inde ferien omkring kameremedbringelse eller ej. Jeg besluttede mig for at tage mit store kamera og hele 4 objektivet og min mobil, med på landevejsridtet igennem Europa. Nu atter hjemme, kan jeg gøre status over hvad jeg har brugt. Det er ret let at gøre status i år, for det eneste kamera der er blevet brugt, er mobilens kamera. Det andet har ligget trygt og godt i bilen og er ikke blevet brugt så meget som én eneste gang. Helt fint med mig ikke at rende rundt og se ferien igennem søgeren på det store, men bare nyde de snapshots jeg kunne fyre af med mobilen, uden at nogen havde “mistanke” om at jeg fotografered. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bare nøjes med mobilen i hånden.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    28. juli 2012 at 20:26