Menu
Foto, Film & Videoer mm

Mobilferiefotos

Sidst i maj skrev jeg et indlæg om de tanker jeg gjorde mig inde ferien omkring kameremedbringelse eller ej. Jeg besluttede mig for at tage mit store kamera og hele 4 objektivet og min mobil, med på landevejsridtet igennem Europa. Nu atter hjemme, kan jeg gøre status over hvad jeg har brugt. Det er ret let at gøre status i år, for det eneste kamera der er blevet brugt, er mobilens kamera. Det andet har ligget trygt og godt i bilen og er ikke blevet brugt så meget som én eneste gang. Helt fint med mig ikke at rende rundt og se ferien igennem søgeren på det store, men bare nyde de snapshots jeg kunne fyre af med mobilen, uden at nogen havde “mistanke” om at jeg fotografered. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bare nøjes med mobilen i hånden.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

 • susanne
  27. juli 2012 at 20:10

  Kender det godt, præsterede også for et par år siden at tage hele “vognparken” med og fik kun brugt mobilens kamera…

  SVAR
  • Catarina
   28. juli 2012 at 20:26

   @Susanne – Det var skønt bare at nyde ferien uden at slæbe på udstyr. Og med mobilen kamera i dag, så er det ok, til at se på på en skærm og det er det vi gør mest. 🙂

   SVAR
 • Therese
  27. juli 2012 at 21:59

  Velkommen hjem søde.
  Jeg nød hvert eneste billede du tog og lagde ind på Instagram 🙂

  SVAR
  • Catarina
   28. juli 2012 at 20:28

   @Therese – Tusinde tak min ven. Vi har selv nydt de 20 dage det blev til og måske kommer der et par indlæg fra ferien om lidt tid. 🙂

   Elsker lettedes i IG og er glad for at følge jer alle der. 🙂

   SVAR
 • Deborah
  28. juli 2012 at 16:03

  Jeg føler mig stadig bedst tilpas med mit rigtige kamera, omend det er dumt at slæbe på i visse situationer. Jeg savner mit IXUS til gengæld, og vil snarest erstatte det istedet tror jeg 🙂 Håber, du havde en god ferie og velkommen hjem.

  SVAR
  • Catarina
   28. juli 2012 at 20:31

   @Deborah – Jeg vil ikke kalde mit det store kamera for det rigtige, for det er ikke kameraer der gør det, men personen bag. Sidste sommer tog jeg også en del billeder udelukkende med mobilen (se nederst i sidebaren) og dem er jeg glade for. Og da jeg ikke printer så meget, så går de og evt. billeder taget med et kompaktkamrea fint an. 🙂

   Vores ferie har være præcis som vi ønskede den skulle være, nok fordi vi aldrig har nogen forventninger på forhånd. 🙂

   SVAR
   • Deborah
    29. juli 2012 at 16:43

    Næh, der er ikke noget rigtigt eller forkert kamera, men du er altså også langt bedre til at tage fotos med mobilen end jeg er. Og måske dit mobilkamera også er bedre? Det ved jeg ikke. Men jo det kan være godt nok. Men hvis jeg føler, jeg skal fumle og fotos bliver rystede, så er det ikke godt – for mig!

    SVAR
 • FruE
  29. juli 2012 at 18:10

  Jeg lod det store blive hjemme og medbragte mit lommekamera og mobilens kamera. Som dig har jeg også kun brugt mobilen og den skyder altså ret gode billeder 🙂

  SVAR
  • Catarina
   29. juli 2012 at 18:18

   @FruE – Sidste år havde jeg et HTC og i år den gamle iPhone og jeg syne generelt at de begge tager gode billeder, når man ikke bare skyder løs, men lige stopper op og tager sig den tid det tager at komponere et billede. Jeg kan se på dine IG billeder at du også tænker dig om inden du bare trykker på udløseren og på den måde tager de dresens mobiler anså gode billeder, hvis de altså ikke lige skal printes – for så er kvaliteten nok ikke lige i “øjet” 🙂

   Forøvrigt dejligt befriende kun at have den lille mobil og ikke andet udstyr. 🙂

   SVAR
 • Fotos, mobile enheder og en ny telefon
  28. september 2012 at 12:20

  […] ses nederst i sidebaren her på siden. Skønne og ret god billeder, hvis jeg skal sige det selv. Og som jeg tidligere har skrevet, så brugte jeg udelukkende min iPhone på dette års sommerferie.Efter jeg fik min iPad, kunne jeg […]

  SVAR

Skriv en kommentar