Menu
Hverdagen

Hård første dag efter ferien

Dagen igenne har budt på både sol og regn, og jeg har hygge mig med at kikke ud af vinduet og følge med i vejrets gang, mens arbejdet gled fra hånden i et ok tempo.

20120730-163346.jpg

Men altså, det er ikke lutter lagkage at kommer starte op på job efter sådan en. Dejlig lang sommerferie som jeg har været beriget med. Min mailboks bugnede og forurene stod i kø for at komme igennem systemet, og da jeg er alene på skansen, så var der kun mig til at få dem igennem, sammen med de telefoner som også synes jeg skulle bruge noget at min tid. Men hey, jeg nådlede igennem og kunne enda smutte til tiden.

Og herhjemme ventede Mellemstemanden og han søde kæreste. Skønt at se de unge mennesker. Mandag er en skøn dag uanset hvad. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    1. august 2012 at 11:50