Godt det er onsdag

1. august 2012

Altså, den der 2. dag på jobbet, var faktisk hårdere at komme igennem end den første. Jeg var helt smadre i går eftermiddags da jeg kom hjem. Aftenen blev brug i sofaen med tv’et og OL som underholdning, mere rakte hjernekapaciteten ikke til.

20120801-093457.jpg

Nu er onsdagen i gang. Der er faldet lidt ro på kontoret og jeg er ved at være med, det føles faktisk helt ok at være igang igen, selvom jeg da godt kunne havde klaret, at have et par måneders ferie endnu. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.