Menu
Arbejdslivet / Kvindeliv

Godt det er onsdag

Altså, den der 2. dag på jobbet, var faktisk hårdere at komme igennem end den første. Jeg var helt smadre i går eftermiddags da jeg kom hjem. Aftenen blev brug i sofaen med tv’et og OL som underholdning, mere rakte hjernekapaciteten ikke til.

20120801-093457.jpg

Nu er onsdagen i gang. Der er faldet lidt ro på kontoret og jeg er ved at være med, det føles faktisk helt ok at være igang igen, selvom jeg da godt kunne havde klaret, at have et par måneders ferie endnu. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar