Menu
Dagligdagen

Puha sikke en dag

Så landede jeg endelig herhjemme, efter en arbejdsdag på 10 ½ time, kun afbrudt af ½ times frokost. Sådan en dag, men intensivt skærmarbejde trætter enormt og lige nu orker jeg ikke at taste noget eller se på mere skærm. Men den nye website, er meget længere end jeg havde drømt om. Wauw siger jeg bare. 🙂

Ha’ en god aften.

2 kommentar

 • Pernille
  22. august 2012 at 19:52

  Sådan nogle lange fyldt med spændende ting, gøre både godt og trætter. Jeg håber du har fået benene op og slapper af, inden du fortsætter i morgen 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. august 2012 at 07:11

   @Pernille – Jeg nåede i mål og mere til, med det jeg havde forestillet mig, men ugen var en af de drøje. Men dejligt at nå mere end først forventet. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar