Menu
Dagligdagen

Den travle uge endte med mig som skidtmads

Sidste uges arbejdsliv var letter heftig. Efter et par page, som var helliget opstart af firmaets nye hjemmeside og besøg af to af mine hollandske kollegaer, stod der et Malmö møde/besøg på programmet torsdag og fredag.

Bossen hentede mig herhjemme kl. 7:15 og så satte vi ellers kurs mod Malmö, hvor vi ankom lidt i 10.

20120827-072329.jpg

Efter frokost, varer der fælles/gruppe fotografering ude foran og jeg må sige at jeg nød at kunne stå i det fri, mens solen varmede.

Efter et veloverstået møde kørte vi til hotellet, hvor der lige var tid til at blive frisket op inden der stod socialt sammenbær og middag på programmet. En rigtig hyggelig aften hvor det blev midnat, før end jeg lå i min seng.

20120827-072338.jpg20120827-072343.jpg

Efter så mange dage siddende på min flade, havde jeg besluttet at fredagen skulle indledes med en lille løbetur i hotellets fitnesafdeling, så min telefon vækkede mig allerede 5:30. Jeg var ikke frisk, men vidste at jeg helt sikker blev det efter turen på løbebåndet.

20120827-072350.jpg

Da morgenmaden var blevet indtaget, kørte vi atter til møde og endnu nogle timer blev brugt på den flade, inden vi igen blev budt på lækker frokost, hvorefter vi begyndte at pakke vores ting sammen og fik farvel og tak for denne gang.

20120827-072355.jpg

Hjemturen gik smærtefridt og jeg landede herhjemme igen midt på eftermiddagen godt brugt.

Lørdag havde vi en del der skulle ordnes herhjemme og indkøbes, så igen stor jeg tidlig op og kom igang. Vi nåede alt det vi havde sat os for og nød aftenen, hvor den kun stod på afslappelser.

I går søndag, vågnede jeg dog med en træls hoste og ondt i halsen, så jeg var ikke mange sure side værd. Og sådan fortsatte det resten af søndagen. Mandag er ikke blevet meget bedre, da snotten har invaderet min næse, men mon ikke jeg overlever. Jeg tror det. Og forøvrigt sår der også et tandlægebesøg (alm. eftersyn) på programmet, inden arbejdsdagen skydes i gang.

Jeg får en helt ok dag, det ved jeg. For det skal jeg. Så I ønskes det samme herfra.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar