Med ankomst hjemme i sol og varme

27. august 2012

Vi ankom hjemme onsdag aften og kunne se på bilens tæller, at vi alt i alt havde kørt 5231 km i denne ferie. Et par hundrede kilometer mere end vi plejer, men ikke noget vi synes er meget, i forhold til alt det vi har set og alligevel har fået slappet af og ladet op til det kommende efterår med masser af opgaver.

20120827-180619.jpg

Vi var heldige, at ankomme til strålende sol og lækre sydlige temperature, så de sidste 4 dage inden arbejdsdagen igen begyndte, blev brugt på lidt praktiske gøre,ål, så som at få tømt vognen og rengjort det hele. Men også en masse hygge/terrassehygge med sønnike. En skønnere afslutning på en fantastisk ferie kunne vi ikke ønske os.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar