Med ankomst hjemme i sol og varme

27. august 2012

Vi ankom hjemme onsdag aften og kunne se på bilens tæller, at vi alt i alt havde kørt 5231 km i denne ferie. Et par hundrede kilometer mere end vi plejer, men ikke noget vi synes er meget, i forhold til alt det vi har set og alligevel har fået slappet af og ladet op til det kommende efterår med masser af opgaver.

20120827-180619.jpg

Vi var heldige, at ankomme til strålende sol og lækre sydlige temperature, så de sidste 4 dage inden arbejdsdagen igen begyndte, blev brugt på lidt praktiske gøre,ål, så som at få tømt vognen og rengjort det hele. Men også en masse hygge/terrassehygge med sønnike. En skønnere afslutning på en fantastisk ferie kunne vi ikke ønske os.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.