Tror jeg er klar til job i dag

29. august 2012

Jeg har en udendørs filmopgave i dag og derfor er jeg nød til at være klar. Jeg synes også selv, at det går noget bedre i dag. Hosten er ikke nær så påtrængende og snotteriet, er aftaget. Og for at være sikker på at jeg ikke kommer til at fryse eller blive våd, har jeg også fundet min regnfrakke frem og min egen jeg te ryger også i tasken. Så tror jeg, at jeg nok skal kunne holde mig kørende.

20120829-072502.jpg

Du ønskes en god onsdag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.