En dag med filmerri venter

30. august 2012

I dag håber jeg virkelig at været vil arte sig og at regnen bliver væk. Hele dagen stå nemlig på reklamefilmeri og når sådan et hold er bestildt, er det ikke sådan lige at lave om. Vi skal have tre forskellige reklamefilm i kassen i dag, så hvornår min arbejdsdag slutter, ved jeg ikke. Vi har godt nok lavet en tidsplan, men om den holder til punkt og prikke er jo ikke sådan lige til at vide.

Jeg glæder mig til foråret hvor de skal vises i tv, for et er, at tro og effekten vil komme, noget andet er om den gør det. Men forløbet har været spændende og jeg har lært en del nyt. 🙂

Kryds fingre for vejret og ha’ en god dag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar