Menu
Arbejdslivet

En dag med filmerri venter

I dag håber jeg virkelig at været vil arte sig og at regnen bliver væk. Hele dagen stå nemlig på reklamefilmeri og når sådan et hold er bestildt, er det ikke sådan lige at lave om. Vi skal have tre forskellige reklamefilm i kassen i dag, så hvornår min arbejdsdag slutter, ved jeg ikke. Vi har godt nok lavet en tidsplan, men om den holder til punkt og prikke er jo ikke sådan lige til at vide.

Jeg glæder mig til foråret hvor de skal vises i tv, for et er, at tro og effekten vil komme, noget andet er om den gør det. Men forløbet har været spændende og jeg har lært en del nyt. 🙂

Kryds fingre for vejret og ha’ en god dag.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar