En dag med filmerri venter

30. august 2012

I dag håber jeg virkelig at været vil arte sig og at regnen bliver væk. Hele dagen stå nemlig på reklamefilmeri og når sådan et hold er bestildt, er det ikke sådan lige at lave om. Vi skal have tre forskellige reklamefilm i kassen i dag, så hvornår min arbejdsdag slutter, ved jeg ikke. Vi har godt nok lavet en tidsplan, men om den holder til punkt og prikke er jo ikke sådan lige til at vide.

Jeg glæder mig til foråret hvor de skal vises i tv, for et er, at tro og effekten vil komme, noget andet er om den gør det. Men forløbet har været spændende og jeg har lært en del nyt. 🙂

Kryds fingre for vejret og ha’ en god dag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.