Menu
Her hos os

Den føste weekend i september

… er altid reserveret til P-arrangement. Et arrangement som har fundet sted de sidste 22 år og som i år foregår Århus. Vi glæder os begge til at se Sørens gamle studiekammerater og deres påhæng, og selvom vi kun ses den ene gang om året, så står munden ikke stille på nogen af os, ligesom de store grin også altid er med.

Jeg har fået pakket weekendtasken og skal kun lige et smut under bruseren, så er jeg klar til både ARoS og Hotel Marselis. Men først skal jeg lige have min te og lidt tilbagelænet hygge og avislæsning.

God weekend.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Fru E
  1. september 2012 at 08:59

  Rigtig god tur til smilets by 🙂

  SVAR
  • Catarina
   2. september 2012 at 11:32

   @FruE – Tak det har været en helt igennem hyggelig weekend. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar