Den føste weekend i september

1. september 2012

… er altid reserveret til P-arrangement. Et arrangement som har fundet sted de sidste 22 år og som i år foregår Århus. Vi glæder os begge til at se Sørens gamle studiekammerater og deres påhæng, og selvom vi kun ses den ene gang om året, så står munden ikke stille på nogen af os, ligesom de store grin også altid er med.

Jeg har fået pakket weekendtasken og skal kun lige et smut under bruseren, så er jeg klar til både ARoS og Hotel Marselis. Men først skal jeg lige have min te og lidt tilbagelænet hygge og avislæsning.

God weekend.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Fru E 1. september 2012 at 08:59

    Rigtig god tur til smilets by 🙂

    • Reply Catarina 2. september 2012 at 11:32

      @FruE – Tak det har været en helt igennem hyggelig weekend. 🙂

    Skriv gerne en kommentar