Søndagmorgen

9. september 2012

Morgenen har stået på hygge med manden, afslapning og tøjvask. Et billede som passer meget godt på så mange andre søndage her på matriklen. Men det er ikke noget der får pulse op eller giver sved på panden. Det ændre sig dog om en lille time, for der øges begge dele. Jeg er nemlig den der smutter til søndagsspin, i den lokale spinningsklub og det giver sved på panden og mange andre steder incl. gulvet. Men så er der vel også plads til mere hygge eller hvad jeg nu finder på bagefter.

20120909-101129.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply jonna 9. september 2012 at 10:32

  Ville ønske jeg havde din energi må være dejligt, her bliver det kun til en gåtur i stille tempo og så hygge med famillien bagefter. Men god søndag til dig.

  • Reply Catarina 9. september 2012 at 17:12

   @Jonna – Gåture er altså ikke at kimse af. 🙂

   Du må også have ren god søndag med familien.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.