Endelig kan jeg læne mig tilbage og ånde ud

14. september 2012

20120914-153513.jpg

Jeg er lige landet herhjemme og er en smule brugt. Tasken kom ikke længere end til bordet, for et par stearinlys skulle tændes og teen brygges. Jeg orker ikke ret meget mere, men jeg må vist heller få smidt de visne buketter ud som står på bordet. De er altså for længst færdige og nye og friske trænges der til.

Når regnen slipper sit klamme tag over matriklen, vil jeg smutte i haven og se hvad jeg kan finde. Det er heldigvis weekend og den skal strækkes så lang som muligt og nyders fuldt ud.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 15. september 2012 at 08:46

  Dagen i går bød sig på hygge med stearinlys, en dejlig kande the og benene op efter en lang og hård arbejdsuge.
  Det er også en måde at lade batterierne op.

  • Reply Catarina 15. september 2012 at 15:09

   @Karin – Det er nemlig en rigtig god måde at lade batterierne op på. Og jeg må sige at det hjalp her. 🙂

  Skriv en kommentar