Nå men altså, jeg overlevede

14. september 2012

Jeg havde jo ikke meget lydt til at skulle ind til en af Odenses restauranter for at spise i aften kl. 20:00. Dels fordi jeg jo havde lavet lækkert mad til familien og dels fordi det er en smule sent at gå ud og være social med kollegaer, det er jo trods alt arbejdsdag i dag, men flere møder.

20120914-092301.jpg

Men når det å er sagt, ja, så er det altså ret så hyggeligt når man er kommet afsted og jeg hygge da også. Men da klokken nærmede sig 11, sagde jeg altså godnat og kørte hjem.

Jeg har det sådan, at efter sådan en aften ude, så kan jeg ikke lige falde i søvn med det samme og når så vækkeuret ringer igen kl. 6 så blev det ikke til mange timer. Nu sidder jeg lige og laver lidt overspring samtidig med at jeg forbereder mig til senere hvor jeg atter skal på.

Heldigvis r det snart weekend og den er tiltrængt. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 14. september 2012 at 11:44

  God weekend 🙂 Jeg vil gå tilbage til mit havearbejde, som jeg ellers var gået i gang med kl. 7.30 i morges – i regnvejr!! Viktor spurgte, hvorfor jeg gik der i regnen, og jeg svarede, at jeg allerede havde gået med Emma og var blevet våd – så kunne jeg ligeså godt fortsætte, men jeg blev nu træt af regnen efter et stykke tid 😉

  • Reply Catarina 14. september 2012 at 15:20

   @Helle K. – Også en god weekend til dig og havearbejde i regn er altså ikke ret fedt. Pas på dig selv. 🙂

 • Reply Helle K. 14. september 2012 at 17:09

  Hæ som om – jeg luskede ind, da regnen kom 😉

  • Reply Catarina 14. september 2012 at 19:55

   @Helle K. – Nååå, det var godt. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.