Menu
Livet

Nå men altså, jeg overlevede

Jeg havde jo ikke meget lydt til at skulle ind til en af Odenses restauranter for at spise i aften kl. 20:00. Dels fordi jeg jo havde lavet lækkert mad til familien og dels fordi det er en smule sent at gå ud og være social med kollegaer, det er jo trods alt arbejdsdag i dag, men flere møder.

20120914-092301.jpg

Men når det å er sagt, ja, så er det altså ret så hyggeligt når man er kommet afsted og jeg hygge da også. Men da klokken nærmede sig 11, sagde jeg altså godnat og kørte hjem.

Jeg har det sådan, at efter sådan en aften ude, så kan jeg ikke lige falde i søvn med det samme og når så vækkeuret ringer igen kl. 6 så blev det ikke til mange timer. Nu sidder jeg lige og laver lidt overspring samtidig med at jeg forbereder mig til senere hvor jeg atter skal på.

Heldigvis r det snart weekend og den er tiltrængt. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    14. september 2012 at 15:20