Gået lidt død

Efter en lidt heftig formiddag hvor jeg havde to møder som jeg skulle jeg lige skulle være på toppen til, så synes jeg ærligtalt at jeg er gået en smule død i det. Lige nu sidder jeg med frilægning af billeder og forårskataloger. Og det er faktisk ret så fedt et stykke arbejde. Bare ikke lige nu.

I stredet kikker jeg ret så ofte ud af vinduet og ser solen, som skinner over Fyn, fra en skyfri og smuk blå efterårshimmel. Godt der kun er en times tid til jeg er den der er smuttet.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.