Ørepropper og hvordan blogger hjælper hinanden

1. oktober 2012

Efter jeg forleden havde skrevet et indlæg omkring søvn og hvor svært det var af finde nogen ørepropper herhjemme, eller på tyske hjemmesider, som ikke kostede en bondegård, fik jeg en mail fra Mutti-Dutti, med et link til en siden i Tyskland som hun selv brugte og som måske var noget for mig.

Efter at have kikket på linket, besluttede jeg mig for at bastille mine ørepropper derfra. De var godt nok ikke samme mærke som dem jeg havde, men de var lavet af silikone og ud fra billedet, lignede de fuldstændig dem jeg havde og fragten var også lang under den pris jeg havde set hos andre apoteker i Tyskland.

20121001-162226.jpg

I dag er pakken med mine 5 x 3 ørepropper kommet, og de er lige præcis som de andre. Jeg er ret glad for at vi som blogger kan hjælpe hinanden, for ellers havde jeg måtte vente med at købe dem, til jeg igen kom syd for grænsen og det kan godt have lange udsigter.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Therese 1. oktober 2012 at 19:48

  Vil du ud med et link til bloggen? Jeg bruger nemlig også ørepropper af og til, og hader dé der skum-nogen som er de eneste jeg har fundet indtil videre 🙂

  • Reply Catarina 1. oktober 2012 at 19:55

   @Therese – Jeg har også prøvet dem af skum og de er forfærdelige og jeg får også ondt af at have dem i en hele nat. De her er fantastiske. 🙂

   Det er dem her jeg har købt.

 • Reply Susanne 2. oktober 2012 at 11:17

  Glad for at kunne hjælpe….

  • Reply Catarina 2. oktober 2012 at 19:03

   @Susanne – Jeg er meget taknemmelig. 🙂

 • Reply Pernille 5. oktober 2012 at 20:07

  Det er så skønt at kunne stille et spørgsmål, og fluks er der nogen der kender svaret. Det havde jeg slet ikke forestillet mig, det kunne føre til, da jeg startede med at blogge 🙂

  • Reply Catarina 6. oktober 2012 at 07:38

   @Pernille – Jeg havde bestem heller ikke forestillet mig at at det kunne føre så meget med sig. Det er skønt at bloguniverset, rummer alt det. 🙂

  Skriv en kommentar