Ørepropper og hvordan blogger hjælper hinanden

Efter jeg forleden havde skrevet et indlæg omkring søvn og hvor svært det var af finde nogen ørepropper herhjemme, eller på tyske hjemmesider, som ikke kostede en bondegård, fik jeg en mail fra Mutti-Dutti, med et link til en siden i Tyskland som hun selv brugte og som måske var noget for mig.

Efter at have kikket på linket, besluttede jeg mig for at bastille mine ørepropper derfra. De var godt nok ikke samme mærke som dem jeg havde, men de var lavet af silikone og ud fra billedet, lignede de fuldstændig dem jeg havde og fragten var også lang under den pris jeg havde set hos andre apoteker i Tyskland.

20121001-162226.jpg

I dag er pakken med mine 5 x 3 ørepropper kommet, og de er lige præcis som de andre. Jeg er ret glad for at vi som blogger kan hjælpe hinanden, for ellers havde jeg måtte vente med at købe dem, til jeg igen kom syd for grænsen og det kan godt have lange udsigter.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Ørepropper og hvordan blogger hjælper hinanden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.