Menu
Annoncering/Sponseret / Kvindeliv

Ørepropper og hvordan blogger hjælper hinanden

Efter jeg forleden havde skrevet et indlæg omkring søvn og hvor svært det var af finde nogen ørepropper herhjemme, eller på tyske hjemmesider, som ikke kostede en bondegård, fik jeg en mail fra Mutti-Dutti, med et link til en siden i Tyskland som hun selv brugte og som måske var noget for mig.

Efter at have kikket på linket, besluttede jeg mig for at bastille mine ørepropper derfra. De var godt nok ikke samme mærke som dem jeg havde, men de var lavet af silikone og ud fra billedet, lignede de fuldstændig dem jeg havde og fragten var også lang under den pris jeg havde set hos andre apoteker i Tyskland.

20121001-162226.jpg

I dag er pakken med mine 5 x 3 ørepropper kommet, og de er lige præcis som de andre. Jeg er ret glad for at vi som blogger kan hjælpe hinanden, for ellers havde jeg måtte vente med at købe dem, til jeg igen kom syd for grænsen og det kan godt have lange udsigter.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

6 Kommentar

 • Therese
  1. oktober 2012 at 19:48

  Vil du ud med et link til bloggen? Jeg bruger nemlig også ørepropper af og til, og hader dé der skum-nogen som er de eneste jeg har fundet indtil videre 🙂

  SVAR
  • Catarina
   1. oktober 2012 at 19:55

   @Therese – Jeg har også prøvet dem af skum og de er forfærdelige og jeg får også ondt af at have dem i en hele nat. De her er fantastiske. 🙂

   Det er dem her jeg har købt.

   SVAR
 • Susanne
  2. oktober 2012 at 11:17

  Glad for at kunne hjælpe….

  SVAR
  • Catarina
   2. oktober 2012 at 19:03

   @Susanne – Jeg er meget taknemmelig. 🙂

   SVAR
 • Pernille
  5. oktober 2012 at 20:07

  Det er så skønt at kunne stille et spørgsmål, og fluks er der nogen der kender svaret. Det havde jeg slet ikke forestillet mig, det kunne føre til, da jeg startede med at blogge 🙂

  SVAR
  • Catarina
   6. oktober 2012 at 07:38

   @Pernille – Jeg havde bestem heller ikke forestillet mig at at det kunne føre så meget med sig. Det er skønt at bloguniverset, rummer alt det. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar