Fredagssmukhed

5. oktober 2012

Fredag morgen startede med en smuk solopgang. Desværre koldt den smukke himmel ikke ret længe, men skidt pyt. Det er weekend og den søde mand kommer hjem til mig igen.

20121005-133541.jpg

20121005-133536.jpg

Efter en dejlig kort og også let arbejdsdag, er jeg for længst landet herhjemme, hvor jeg har fået flyttet lidt støv og vaskede gulve. Nu tager jeg lige en slapper, inden jeg laster mig over endnu et par af de huslige sysler, ikke fordi jeg gider, men fordi det er nødvendigt. Og så er det altså skønt, at opholde sig herhjemme, når det er gjort.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply anne 5. oktober 2012 at 18:21

  Ja, der var også her i Nykøbing F en ganske smuk farve på himlen. Havde helt glemt – efter en dag med regn, regn og atter regn. Smukke fotos. takker..

  • Reply Catarina 5. oktober 2012 at 20:05

   @Anne – ja, det kunne man nemt glemme med alt det regn der er kommet i dag. Håber vejret bliver bedre i morgen.

   Ha’ en dejlig aften. 🙂

  Leave a Reply