Menu
Dagligdagen

Fredagssmukhed

Fredag morgen startede med en smuk solopgang. Desværre koldt den smukke himmel ikke ret længe, men skidt pyt. Det er weekend og den søde mand kommer hjem til mig igen.

20121005-133541.jpg

20121005-133536.jpg

Efter en dejlig kort og også let arbejdsdag, er jeg for længst landet herhjemme, hvor jeg har fået flyttet lidt støv og vaskede gulve. Nu tager jeg lige en slapper, inden jeg laster mig over endnu et par af de huslige sysler, ikke fordi jeg gider, men fordi det er nødvendigt. Og så er det altså skønt, at opholde sig herhjemme, når det er gjort.

0

2 kommentar

 • anne
  5. oktober 2012 at 18:21

  Ja, der var også her i Nykøbing F en ganske smuk farve på himlen. Havde helt glemt – efter en dag med regn, regn og atter regn. Smukke fotos. takker..

  Reply
  • Catarina
   5. oktober 2012 at 20:05

   @Anne – ja, det kunne man nemt glemme med alt det regn der er kommet i dag. Håber vejret bliver bedre i morgen.

   Ha’ en dejlig aften. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar