Så kom vi af med den

6. oktober 2012

20121005-140409.jpg

I de sidste par sommerferier har vi jo turneret Europa rundt med vores Combi Camp. Og har i den forbindelse snakket en del om, at vi egentlig gerne ville kombinere campingferie med storbysferie. Både forrige år og særdeles dette års sommerferie, har vi dog fundet ud af, at den måde vi gerne vil campere på, er mere i stilen “back to basic”. Altså, at vi gerne vil tilbage til hvor vi i sin tid startede, nemlig tilbage til teltetcamping og dermed, vil i også meget lettere, kunne finde parkeringsplads fil en enkelt bil i de større byer, og ikke et helt vogntog.

I august besluttede vi os for, at nu var tiden inde, og vi købte et telt, som opfylder alle vores krav til campinglivet, som for fremtiden skal kombineres med storbysferie. Efter erhvervelsen af teltet, satte vi vores Combi Camp til salg, men regnede egentlig ikke med at den ville blive solgt før engang i det tidlige forår 2013. Men søreme om det ikke blev tidligere.

Sidste fredag, fik vi en mail fra en hollænder som var interesseret og efter lidt mailen frem og tilbage, blev vi enige om prisen og hvornår afhentningen skulle forgå. I dag ankom de så fra Holland og efter besigtigelsen, godkendelse, lidt kaffe og sandwich, er de nu på vej tilbage til Holland med deres nye Combi Camp.

Skønt at Combi Campen, nu kan give en anden familie, dejlige campingminder. Og skønt at vi ikke længere skal have den stående ubrugt hen.

20121005-140722.jpg

Nu kan vi med god samvittighed tage på telt/storbysferie til næste sommer. Umm, jeg glæder mig allerede.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Therese 7. oktober 2012 at 22:08

  Hvor er det dejligt at I kom af med den. Teltet ser rigtig dejligt ud.

  Jeg har ikke sovet i telt siden jeg var spejder, og tvivler på at Kjærsten kan lokkes, men måske Spunken har lyst til det når han blir’ lidt større. Vi ku’ jo altid ta’ til Fyn og campere et sted jeg kender 😉 hi hi

  • Reply Catarina 8. oktober 2012 at 17:07

   @Therese – Jeg elsker den primitive form for ferie og nu kombineret med små hyggelige hoteller. Specielt da vi havde drengene med, var det super dejligt at campere, de kunne rende frist og hyggede sig gevaldigt med det hele og den nærvær vi oplever når vi er sammen på den måde.

   Ja, det kunne vi, vi har flere telte at vælge imellem. 😉

 • Reply Nette 11. oktober 2012 at 00:12

  Vi er så gået fra combi-camp til campingvogn istedet for (har dog stadig det store telt, som vi startede ud med først).

  Jeg synes bare ikke, at det med at sove på luftmadrasser trækker særlig meget 🙂

  • Reply Catarina 11. oktober 2012 at 07:20

   @Nette. – Ja, sådan skifter ens behov med tiden. Vi startede ud med telt, derfra til Campingvog(e) så Combi Camp og nu glæder vi os til det primitive (telt) kombineret med hotel. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.