Menu
Dagligdagen

Så kom vi af med den

20121005-140409.jpg

I de sidste par sommerferier har vi jo turneret Europa rundt med vores Combi Camp. Og har i den forbindelse snakket en del om, at vi egentlig gerne ville kombinere campingferie med storbysferie. Både forrige år og særdeles dette års sommerferie, har vi dog fundet ud af, at den måde vi gerne vil campere på, er mere i stilen “back to basic”. Altså, at vi gerne vil tilbage til hvor vi i sin tid startede, nemlig tilbage til teltetcamping og dermed, vil i også meget lettere, kunne finde parkeringsplads fil en enkelt bil i de større byer, og ikke et helt vogntog.

I august besluttede vi os for, at nu var tiden inde, og vi købte et telt, som opfylder alle vores krav til campinglivet, som for fremtiden skal kombineres med storbysferie. Efter erhvervelsen af teltet, satte vi vores Combi Camp til salg, men regnede egentlig ikke med at den ville blive solgt før engang i det tidlige forår 2013. Men søreme om det ikke blev tidligere.

Sidste fredag, fik vi en mail fra en hollænder som var interesseret og efter lidt mailen frem og tilbage, blev vi enige om prisen og hvornår afhentningen skulle forgå. I dag ankom de så fra Holland og efter besigtigelsen, godkendelse, lidt kaffe og sandwich, er de nu på vej tilbage til Holland med deres nye Combi Camp.

Skønt at Combi Campen, nu kan give en anden familie, dejlige campingminder. Og skønt at vi ikke længere skal have den stående ubrugt hen.

20121005-140722.jpg

Nu kan vi med god samvittighed tage på telt/storbysferie til næste sommer. Umm, jeg glæder mig allerede.

4 kommentar

  • Catarina
    8. oktober 2012 at 17:07