Menu
Kvindeliv

Et smut til Odense efter arbejde

Dog ikke for at shoppe eller andre hyggelige ting. Næ, jeg skulle ind og aflevere nummerpladen samt afmelde vores Combi Camp på skat. Jeg nåede det lige til tiden, for sådan et sted har jo kun åbent til 16 og med den trafik der er, tog det sin tid at komme igennem Odense. Tiden derinde var dog ikke mere end på et lille minut, så ret så smertefrit. Hjemturen tod ca. 15 minutter længere end indturen og det til trods for at vejen var kortere hjem. Men sikke en trafik der var ud af Odense. Godt jeg ikke til daglig kører den tur, så ville jeg da få svip. 😐


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0