Et smut til Odense efter arbejde

8. oktober 2012

Dog ikke for at shoppe eller andre hyggelige ting. Næ, jeg skulle ind og aflevere nummerpladen samt afmelde vores Combi Camp på skat. Jeg nåede det lige til tiden, for sådan et sted har jo kun åbent til 16 og med den trafik der er, tog det sin tid at komme igennem Odense. Tiden derinde var dog ikke mere end på et lille minut, så ret så smertefrit. Hjemturen tod ca. 15 minutter længere end indturen og det til trods for at vejen var kortere hjem. Men sikke en trafik der var ud af Odense. Godt jeg ikke til daglig kører den tur, så ville jeg da få svip. 😐

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre