Jeg er endnu ikke nået så langt

Jeg skulle egentlig have været til spinning i dag, men da jeg kom så sent hjem, havde jeg kun 10 minutter inden timen gik i gang. Godt nok kan jeg godt været ekstremt hurtig, men 10, minutter er alligevel i overkanten. I stedet smed jeg bare mine ting på bordet og lavede mig et dejlig glas ChaiLatte. Nu er jeg sørme igen med glas minimer to. Og min taske, nøgler, solbriller,tørklæde og jakke ligger præcis hvor jeg smed dem fra mig.

20121008-175016.jpg

Egentligt underligt at de ikke bliver lagt på plads af sig selv. 😉

Forøvrigt er de her dahlia på billedet de sidste fra have af for i år, i dag har min far nemlig været her og grave alle knoldene op, og lagt dem fint til rette i et par flamingokasser i kælderen. Til foråret får de lov til at komme i jorden igen, og senere gør mig glad i låget, af alle de smukke blomstre de giver. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Jeg er endnu ikke nået så langt”

  • Kommer tid, kommer der nogle og flytter dine ting 🙂 eller også gør du selv når du gider. Tror jeg dkal have mig en chai latte i dag.

    • FruE – Jeg tog mig lige sammen inden sofaen kaldt. Det flyttede sig nemlig ikke af sig selv. 😉

      Det er virkelig tid til Chai Latte og jeg er igang med min den tredie. Mums. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.