Jeg er endnu ikke nået så langt

8. oktober 2012

Jeg skulle egentlig have været til spinning i dag, men da jeg kom så sent hjem, havde jeg kun 10 minutter inden timen gik i gang. Godt nok kan jeg godt været ekstremt hurtig, men 10, minutter er alligevel i overkanten. I stedet smed jeg bare mine ting på bordet og lavede mig et dejlig glas ChaiLatte. Nu er jeg sørme igen med glas minimer to. Og min taske, nøgler, solbriller,tørklæde og jakke ligger præcis hvor jeg smed dem fra mig.

20121008-175016.jpg

Egentligt underligt at de ikke bliver lagt på plads af sig selv. 😉

Forøvrigt er de her dahlia på billedet de sidste fra have af for i år, i dag har min far nemlig været her og grave alle knoldene op, og lagt dem fint til rette i et par flamingokasser i kælderen. Til foråret får de lov til at komme i jorden igen, og senere gør mig glad i låget, af alle de smukke blomstre de giver. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply FruE 8. oktober 2012 at 19:38

  Kommer tid, kommer der nogle og flytter dine ting 🙂 eller også gør du selv når du gider. Tror jeg dkal have mig en chai latte i dag.

  • Reply Catarina 8. oktober 2012 at 20:23

   FruE – Jeg tog mig lige sammen inden sofaen kaldt. Det flyttede sig nemlig ikke af sig selv. 😉

   Det er virkelig tid til Chai Latte og jeg er igang med min den tredie. Mums. 🙂

  Skriv en kommentar