Som Gøg og Gokke

10. oktober 2012

20121010-173804.jpg

I dag var vi vidne til en slags nymodens Gøg og Gokke på kontoret. Vi har jo kontor ude på landet og derude bruger man stadig forsatsruder og i dag var tiden kommet til at få dem op. To mand fra jobbet, ville klare arbejdet og det gik jo også godt, selvom det indimellem så ret så morsomt ud. Det var lidt ligesom at se en Gøg og Gokke film. Men op kom de. Fortsatsruderne.

Men som Morten skriver på Instagram, så synes han nu selv at han ligner en “Anorektisk udgave af Klokkeren fra Notre Dame” og jeg siger ham da ikke imod. 😆

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.