Lidt reklame og et workflow

Jeg synes lige jeg vil dele et workflow som viser hvordan en Italiens gut, som jeg følger på Instagram, arbejder i den app, som jeg har “ævlet” en del om på det sidste. Hans navn er Claudio Boccardo og han er en super dygtig tegner/maler.

Dreaming from Claudio Boccardo on Vimeo.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.