Menu
Fri leg

Et lille tip til dem der bruger iPaden til at tegne/male på

Når jeg bruger iPaden til at male/tegne på, er der nogle gange at min hånd laver streger eller mærker hvor der ikke skal være nogen, simpelhent fordi, jeg kommer til at hvile hånden på pladen i de tilgælde hvor jeg skal lave en smule “præcisionsarbejde” og det er jo ikke hensigtsmæssigt. Det har jeg fundet en løsning på. Hvis du har et såkaldt Smartcover til din iPad, man du nemlig bruge det til at støtte hånden på. Du folder det simpelthen sammen, men i sted for at bippe det under iPaden, vipper du opad som på billedet her under og vupti, så støtter du hånden og laver ingen streger på “papiret”. Smart ikke. 🙂

20121016-183319.jpg


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0