Et lille tip til dem der bruger iPaden til at tegne/male på

Når jeg bruger iPaden til at male/tegne på, er der nogle gange at min hånd laver streger eller mærker hvor der ikke skal være nogen, simpelhent fordi, jeg kommer til at hvile hånden på pladen i de tilgælde hvor jeg skal lave en smule “præcisionsarbejde” og det er jo ikke hensigtsmæssigt. Det har jeg fundet en løsning på. Hvis du har et såkaldt Smartcover til din iPad, man du nemlig bruge det til at støtte hånden på. Du folder det simpelthen sammen, men i sted for at bippe det under iPaden, vipper du opad som på billedet her under og vupti, så støtter du hånden og laver ingen streger på “papiret”. Smart ikke. 🙂

20121016-183319.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.