Et lille tip til dem der bruger iPaden til at tegne/male på

16. oktober 2012

Når jeg bruger iPaden til at male/tegne på, er der nogle gange at min hånd laver streger eller mærker hvor der ikke skal være nogen, simpelhent fordi, jeg kommer til at hvile hånden på pladen i de tilgælde hvor jeg skal lave en smule “præcisionsarbejde” og det er jo ikke hensigtsmæssigt. Det har jeg fundet en løsning på. Hvis du har et såkaldt Smartcover til din iPad, man du nemlig bruge det til at støtte hånden på. Du folder det simpelthen sammen, men i sted for at bippe det under iPaden, vipper du opad som på billedet her under og vupti, så støtter du hånden og laver ingen streger på “papiret”. Smart ikke. 🙂

20121016-183319.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like