Stille dage

18. oktober 2012

i denne uge er jeg jo alene hjemme og jeg må sige, at jeg virkelig har nydt at have disse dage helt for mig selv. Det er rigtig mange år siden jeg har prøvet det, ja, faktisk er det omkring en 14 år siden jeg sidste havde flere dage, hvor jeg var helt alene hjemme i flere dage og nætter.

20121018-070230.jpg

Dagene er fløjet afsted, med morgenhygge og masser af tid til selvforkælelse og jeg har ikke lavet mad til mig selv, men bare snuppet en stående mad ved køkkenbordet. Slet ikke så tosset.

Nu er Søren på vej hjem og jeg glæder mig også til at have nogle dage i tosomhed med ham.

Nu vil jeg snuppe en tur rundt i blogland og nyde min Chai Latte og stilheden.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.