Menu
Hos os

En god lang og produktiv weekend

Weekendens glæder startede allerede torsdag, selvom hverken Søren eller jeg havde fri, for der kom de to store drenge og svigerdatteren hjem. Soldaten er på leav for tiden og har endnu 1 1/2 uger herhjemme inden han igen skal afsted. Skønt at se den solbrune dreng igen. Men på sådan en lave er der mange der skal besøges venner der skal opdateres og en kæreste der skal hygges om, så derfor er tiden knap.

Sent torsdagaften kom også en veninde fra det nordjyske, som skulle låne en seng inden hun fredag aften skulle videre mod København fredag morgen. Så torsdagen blev til fredag inden jeg så min dyne, men sådan måtte det være. Heldigvis har jeg en kort dag fredag, så det holdt ikke så hårdt. Fredag havde jeg også en aftale med VVS Ulrik, han kom for at tage håndvasken og radiatoren ned på det store grimme badeværelse ned. Radiatoren bruger vi ikke, da der er gulvvarme og derfor i stedet skal have en håndklædetørre op i stedet og håndvasken skal skiftes til en nye model.

Mellem storjuleguf-hygge-dag, småkagebagning, flæskesteg med hele svineriet, ris a la manden samt en masse filmhygge, fik vi også hevet de gamle mørke skabe ned derude på det store grimme badeværelse og Søren kastede sig over pudsning af alle hullerne også den efter VVS Ulriks besøg.

Søndag var pudsen tør nok til at jeg kunne male første gang og i dag skal jeg male anden gang. For det hele skal være tørt nok til i morgen, for der kommer VVS Ulrik igen for at montere de nye nye ting og badeværelsesfirmaet kommer med de nye skabe som min far kommer og hjælper mig med at sætte op. Søren er nemlig ikke hjemme i denne uge, arbejdet i Staden har igen kaldt han afsted og Christian og jeg er atter alene.

Et eller andet sted, glæder jeg mig allerede til næste weekend, osse selvom det kun er mandag i dag.

Jeg har hørt nogen der siger, at det skal være skidt inden det kan blive godt. Det tror jeg på.

God mandag til dig. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    20. november 2012 at 06:34