Sikke her roder

20. november 2012

Dagen er brugt som halvt hjemmearbejdsdag og halvt fri. Fri fordi jeg ikke kunne hellige mig arbejdet 100% da VVS Ulrik skulle komme og det samme skulle dem med badeværelsesskabene.

VVS Ulrik er for nu færdig på badeværelserne, men arbejder stadig lidt i bryggerset. Det skal nok blive godt når vi er færdige.

20121120-160547.jpg20121120-160551.jpg

Og her for lidt siden ankom skabene og de ligger nu i køkkenet og ærligtalt, så fylder de ret så meget. Jeg glæder mig til at min far kommer og hjælper med at sætte dem op på fredag. Så alle de kasser med “badeværelsesting” som nu står i soveværelset, igen kan blive tømt.

20121120-155332.jpg

Men indtil fredag, må jeg finde mig i kassernes dominans – men jeg overlever. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 20. november 2012 at 16:36

    Ja du gør – især når du tænker på, hvad der kommer ud af de kasser 🙂

    • Reply Catarina 20. november 2012 at 16:39

      Helle K. – Det er nemlig luge det. 😀

    Skriv gerne en kommentar