Menu
Hverdagen

Den blå time kryber langsomt frem

Arbejdsdagen er overstået det samme er besøget i Middelfart. Skønt med en dag uden de vilde forstyrrelser og hvor jeg også lige fik tid til at flække et bar fuldkornsboller sammen.

20121204-161931.jpg

Pladsen for enden af langbordet er igen indtaget, men denne gang ikke for at arbejde, men for ren og skær fornøjelse, med te bolle og iPad. Imens jeg venter på resten af matriklens beboer skal indfinde sig, sidder jeg og ser den blå time kryber inde over landet derude.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

12 Kommentar

  • Catarina
    4. december 2012 at 16:50