Menu
Dagligdagen

Den blå time kryber langsomt frem

Arbejdsdagen er overstået det samme er besøget i Middelfart. Skønt med en dag uden de vilde forstyrrelser og hvor jeg også lige fik tid til at flække et bar fuldkornsboller sammen.

20121204-161931.jpg

Pladsen for enden af langbordet er igen indtaget, men denne gang ikke for at arbejde, men for ren og skær fornøjelse, med te bolle og iPad. Imens jeg venter på resten af matriklens beboer skal indfinde sig, sidder jeg og ser den blå time kryber inde over landet derude.

0

12 kommentar

 • Lone
  4. december 2012 at 16:39

  Rigtig råhygge 🙂
  Skriver du din blog og updaterer på iPad’en?

  Rigtig god aften

  Reply
  • Catarina
   4. december 2012 at 16:50

   @Lone – Jeg tænder næsten aldrig min computer, kun for at opdatere den og så lave julebanneret til siden her, eller når jeg arbejder hjemmefra. Alt andet klare jeg fra iPaden af. Det være sig billeder og indlæg til bloggen her, onlineshopping, surfe, tegne/male, gå i banken og hvad jeg nu ellers brugte computeren til før i tiden. iPaden har så at sige erstattet min computer 99,5% af tiden. Sådan har det været siden jeg fik den i oktober sidste år. 🙂

   Jeg kan se ude i maskinrummet at du også bruger din iPad til at kommentere her på bloggen med. Hvad bruger du den ellers til?

   Du ønskes også en god aften. 🙂

   Reply
   • Lone
    4. december 2012 at 23:29

    @Catarina – utroligt hvad der altsammen står mellem linierne 😉 Ja, jeg kommenterer også nogle gange fra iPad’en. Desværre gjorde jeg en fejl da jeg købte min for også ca. 1 år siden…..jeg fik lidt dårlig samvittighed overfor resten af familien og satte den på køkkenbordet med sætningen; at nu kunne alle jo bruge den!! Så den bliver brugt til billeder, surfen, spil og lidt email. Desværre udnytter jeg den på den måde ikke så optimalt…… så jeg må prøve at få den under mine negle igen 😉 Eller ønske mig en iPad mini til jul, som er helt min egen!!

    God nat…:-)

    Reply
    • Catarina
     5. december 2012 at 06:32

     @Lone – Grunden til jeg kan se det er, at der er en statistik som viser hvilken browser og hvilket system de besøgende herinde bruger. 🙂

     Uha, den dårlige samvittighed er altid en træls følgesvend. Her i huset har vi den “regl” at en computer, telefon og tablet er lige så personlige som en pung, lomme eller dametaske. Så alle vores unger har altid haft deres egen og det samme gæller mind mand og jeg. Vi kender ikke engang koderne til hinandens computere. 🙂 Så derfor er min iPad også min helt personlige tablet, men mit iTunes login, min bank, FB og alle andre som jeg har på den. Og så har jeg den næsten altid med mig, da den ikke fylder meget i tasken. 🙂

     Synes dit ønske om en mini i julegave er helt på sin plads. 😉

     Reply
     • Lone
      5. december 2012 at 06:55

      Sådan har vi det også……..pånærd alså iPad’en. Men faktisk var det mest i starten at interessen var størst, så jeg trækker nok “vi’et” tilbage i nærmeste fremtid 😉 Da jeg arbejder med grafik og billedbearbejdning er jeg nødt til at tænde computeren hver aften alligevel.

      Reply
      • Catarina
       5. december 2012 at 07:13

       @Lone – Så er der måske håb forude med hensyn til at at få iPaden tinge mellem egne hænder. 😉

       Jeg bearbejder også med grafik og billeder i mit professionelle liv, men gider som sådan ikke at gøre ret meget af det i min fritid mere. Det gjorde jeg meget tidligere, men med årene er det aftaget ret så meget. 🙂

   • Anne
    6. december 2012 at 20:53

    Hvilken APP bruger du til indlæg og den slags ?

    Reply
    • Catarina
     7. december 2012 at 03:34

     @Anne – Siden her køre på WordPress så det er WordPress app’en 🙂

     Reply
 • Lone
  4. december 2012 at 16:45

  Forøvrigt kan jeg fortælle dig den hemmelighed at du er den som har det flotteste bogmærke af alle mine gemte blogge 🙂
  Jeg nyder det hver dag,

  Reply
  • Catarina
   4. december 2012 at 16:53

   @Lone – Det lavede jeg for en uges tid siden, da jeg fant ud af at jeg selv havde indflydelse på det. Jeg lavede også et til Qvinde.dk. Synes også selv at det er lækket når bogmærkerne ikke bare er en slags grim kopi af bloggen, men et der passer til. 🙂

   Og mange tak for roserne 🙂

   Reply
   • Lone
    5. december 2012 at 06:58

    Ja, den er også ret vellykket 🙂 Skønt, for optisk ser det jo fantastisk ud med sådanne bogmærker!
    Rigtig god dag 🙂

    Reply
    • Catarina
     5. december 2012 at 07:17

     @Lone- Jeg synes det er synd at ikke flere benytter sig af muligheden, da de, men en lille streng i headeren, også virker på andre platforme. Og det tager jo ikke mange sekunder at lave sådan en. 🙂

     Du må også have en god dag. 🙂

     Reply

Skriv en kommentar