Menu
Livet

Sikka – det sikre valg

Ja, sådan kunne det godt lyde fra onlinebutikken Sikka. For jeg har kun gode anbefalinger at gi’ Sikka. Alle de varer jeg har bestilt gennem tide, er altid ankommet dagen efter og smukt pakke ind i silkepapir.

Og hvis jeg har overset et godt tilbud på et af de produkter jeg har bestilt, så som flere pakker for og en bedre pris, har jeg øjeblikkelig fået en SMS om det, så ordren kunne rettes. Super god service, som andre netbutikker kunne lære lidt af.

Selvom butikken ikke indeholder tusindevis af varenumre, så er de ting der forhandles, i top. Der er en del meget lækkert babytøj, ikke noget jeg står og har brug for lige nu, men måske engang når der kommer børnebørn. Desuden er der der lækker keramik og mange andre lækre ting til boligen. Lækre cremer, dufte og smykker til hende, og her i julen en hel side med dejlige juleting.

20121205-160432.jpg

Det smukke hus som ses her ovenfor er købt hos Sikka og nogle vil måske huske alt mit te, jeg købte for noget tid siden, det er også fra Sikka. Og der er flere ting, som jeg ikke lige vil remse op her, da det er julegaver til et par stykker som læser med her så bloggen. 😉

Så hvis du står og mangler en hyggelig lille julegave eller lidt lækker forkælelse til dig selv eller en lille sød trold, så tag et smut forbi Sikka

20121205-160606.jpg

Du finder butikken her eller ved at trykke på Sikka logoet i min sidebar.
En reklame jeg i øvrigt ikke får noget for at have, og det samme dette indlæg. Jeg skriver simpelthen bare fordi jeg synes jeg har lyst til at dele mine gode erfaringer.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    5. december 2012 at 19:06