Menu
Hos os

En afbrudt søvn er ok med mig..

..når det er for et godt formål. Og i nat var sådan en nat. Christian var til gymnasiefest på skolen og i løbet af aftenen tog de videre ind til byen. Han ville gerne have, at jeg hentede ham inde ved Brandts Passage, nærmere bestemt på parkeringspladsen bag passagen kl. 2.

20121208-084219.jpg

Som den hønemor jeg nu er, var jeg der selvfølge en små 6 minutter før det aftalte tidspunkt. Og bevæbnet med tålmodighed da jeg ikke regnede med at han ville være præcis. Men 1 minut over to, ser jeg ham komme ud på parkeringspladsen, hvorefter vi kørte hjemad.

Faktisk var der ret så meget grafik på vejene, så der er nok en del julefrokostgæster der også var på vej hjemad.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

 • Karin
  8. december 2012 at 09:04

  Så præcis, det er ikke hvergang eller?

  Godt du overstreger høne, jeg og mange andre mødre vil gøre præcis det samme.
  Jeg bor rimelig centralt, for centrum, dog kan de unge mennesker godt regne med mig. Så er jeg så heldig, at det er gensidig, hvis de må låne bilen altså 😉

  Det med afbrudt søvn er ikke lige mig, da jeg har svært ved at finde ro i kroppen efterfølgende, hvilket du har hørt lidt om. Jeg vil dog stadig hente og bringe. Tænk nu hvis uheldet var ude, bare fordi jeg ikke kan hitte ud af det med søvn. Ville aldrig kunne tilgive.

  Ønsker en fantastisk dag, weekend.

  SVAR
 • […] En afbrudt søvn er ok med mig.. Aktiv formiddag, eller er det stadig morgen?Skrevet lørdag d. 8. december 2012 kl. 09:27 og gemt […]

  SVAR
 • Catarina
  8. december 2012 at 09:32

  @Karin – Faktisk er og har han altid overholdt aftalerne og kun kommet for sent med max 10 minutter. 😉

  Vi er også glade for at alle drengene nu har kørekort og det gør at der altid er en chauffør som kan hente og bringe, hvis det er nødvendigt. De har også indbyrdes henter og bragt. Så det går alle veje.

  Jeg er inde i en god rytme med søvn, og får det jeg har brug for, selvom jeg lå lidt over en time og ikke kunne falde i søvn efter hjemkomsten i nat.

  Jeg kunne heller ikke tilgive mig selv hvis der skete noget bare fordi jeg ikke gad eller noget andet.

  Du må også have en skøn weekend Karin.

  SVAR
 • Helle K.
  8. december 2012 at 15:12

  Her kan man heldigvis tage toget fra både Hobro og Aalborg – og så er der 50-100 meter hjem fra banen, men jeg er ikke meget for at hente om natten, så jeg plejer at overtale Lasse, hvis det bliver nødvendigt 😉

  SVAR
  • Catarina
   8. december 2012 at 20:49

   @Helle K. – Jeg sover lettest så derfor er det altid mig der henter. Det er heldigt I bor så tæt på banen og der regelmæssigt køre tog. 🙂

   SVAR
 • qvinde
  9. december 2012 at 10:50

  De ture gir altid god mening:)

  SVAR
  • Catarina
   9. december 2012 at 12:30

   @Qvinde – Mere præcist kan det ikke siges. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar