Menu
Hos os

En afbrudt søvn er ok med mig..

..når det er for et godt formål. Og i nat var sådan en nat. Christian var til gymnasiefest på skolen og i løbet af aftenen tog de videre ind til byen. Han ville gerne have, at jeg hentede ham inde ved Brandts Passage, nærmere bestemt på parkeringspladsen bag passagen kl. 2.

20121208-084219.jpg

Som den hønemor jeg nu er, var jeg der selvfølge en små 6 minutter før det aftalte tidspunkt. Og bevæbnet med tålmodighed da jeg ikke regnede med at han ville være præcis. Men 1 minut over to, ser jeg ham komme ud på parkeringspladsen, hvorefter vi kørte hjemad.

Faktisk var der ret så meget grafik på vejene, så der er nok en del julefrokostgæster der også var på vej hjemad.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

  • Catarina
    8. december 2012 at 09:32