Menu
Hverdagen

Bløde og kysseklare læber

Når temperaturene er så lave og så svingende som de er her om vinteren, så kan mine læber godt tørre ud og sprække. Dog ikke så slemt at de ligefrem bløde, men nok til at det genere.

Og hvis jeg ikke husker at smører dem med læbepomade, ender det med at jeg begynder at fugte læberne med tungen og det er det værste jeg kan gøre, for med de enzymerne der er i spyttet udtørre mine læber endnu mere.

For at jeg kan bevare mine læber bløde og kysseklare til Søren, bruger jeg derfor læbepomade om vinteren. Jeg har efterhånden prøvet en del, men har nu fundet min absolutte favorit læbepomade.

Det er en læbepomade som er 95% økologisk og 100% naturlig og helt fri for parabener og petrolatum. Nemlig EOS Lip Balm.

20121212-191609.jpg

Den er simpelthen bare så lækker at påføre og næsten øjeblikkelig kan man mærke at læberne bliver bløde og smidige. Og så er den runde form bare genial, for den er til at finde i tasken. 🙂

Jeg skal helt klart have et lille lager af dem. Lige nu har jeg nemlig kun én, og det er ikke nok.

PS Husk at, lige som med så meget andet, må man heller ikke konstant bruge læbepomade, da man ellers kan ødelægge læbernes naturlige fugt.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    12. december 2012 at 21:04