Flytterod

12. december 2012

20121212-070917.jpg

Der pakkes i kasser og der sorteres og puttes i sorte affaldssække. Og indimellem alt det, forsøges der også at opretholdes en normal arbejdsdag. Det er ikke heltindens den letteste balancegang, men med skyklapper på, får jeg alligevel lidt fra hånden (jeg er nemlig ikke god til at arbejde, eller i det hele taget at fungere, når der er rod omkring mig). Men i morgen flytter firmaet til Odense og jeg slipper for at køre på de små landeveje på Nordfyn, slet ikke tosset. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Per Teilmann 12. december 2012 at 09:36

  Fin edderkop på bordet 😉

  • Reply Catarina 12. december 2012 at 10:01

   @per – Jeps, min kollega mente lige at han ville se om jeg var i live. 😀

 • Reply Susanne 12. december 2012 at 12:13

  Uha, flytterod er heller ikke lige min kop te. Håber det bliver godt at komme på plads det nye sted 🙂

  • Reply Catarina 12. december 2012 at 14:24

   @Susanne – Det bliver fedt at komme på plads i Odense. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.