Farvelade og beslutningen om farven

14. december 2012

December er julemåneden og dermed hersker de hvide, røde og et par grønne og brune nuancer her på matriklen. Ikke at der er pyntet vildt op med nisser og andet almindeligt julepynt. Lidt men godt, tot jeg bare jeg vil kalde det.

20121214-065045.jpg

I dag har jeg en aftale med min frisør. Der skal farvelade i håret. Jeg har nu den sidste uge brugt et par af de få timer hvor tankerne kunne få frit løb, til at finde ud af, hvilken farve jeg skal have. Om det skal være den hvide jeg fik sidst, en rød- eller brun nuance. Og ved I hvad, jeg er ikke blevet en s*** klogere. Måske frisøren har en idé – det håber jeg faktisk.

Men først lidt te, en smule arbejde og så skal den brede pensel svinges.

Du ønskes en god fredag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Farven…. den er min egen, eller ikke helt 14. december 2012 at 17:10

    […] ← Farvelade og beslutningen om farven […]

  • Skriv gerne en kommentar