Menu
Dagligdagen

Farvelade og beslutningen om farven

December er julemåneden og dermed hersker de hvide, røde og et par grønne og brune nuancer her på matriklen. Ikke at der er pyntet vildt op med nisser og andet almindeligt julepynt. Lidt men godt, tot jeg bare jeg vil kalde det.

20121214-065045.jpg

I dag har jeg en aftale med min frisør. Der skal farvelade i håret. Jeg har nu den sidste uge brugt et par af de få timer hvor tankerne kunne få frit løb, til at finde ud af, hvilken farve jeg skal have. Om det skal være den hvide jeg fik sidst, en rød- eller brun nuance. Og ved I hvad, jeg er ikke blevet en s*** klogere. Måske frisøren har en idé – det håber jeg faktisk.

Men først lidt te, en smule arbejde og så skal den brede pensel svinges.

Du ønskes en god fredag. 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar