Julemorgen

24. december 2012

20121224-130905.jpgMorgenen er gået med hygge og afslapning kombineret med småforberedelser. Ingen stress eller jag, for det er der ingen af os der kan lide. Og med de mange års erfaring i af afholde juleaftner, så ved vi, hvad der skal nås og hvor længe de enkelte ting tager. Alt er klart og jeg har været i bad og er omklædt og klar, osse selvom middagen jo ikke laver sig selv, så kan jeg sagtens lave julemiddag i “festtøj”.

Så hvis jeg ikke vendertilbage mere i dag, vil jeg dog lige ønske alle en dejlig og afslappet juleaften.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Susanne 24. december 2012 at 14:05

  Lige nu er kl. 14.07 og jeg er også kommet i mål med forberedelserne, nu mangler jeg kun omklædningen af mig selv. Men nøj hvor er jeg bombet… Håber I får en dejlig aften

  • Reply Catarina 25. december 2012 at 08:55

   @Susanne – Håber at bombetheden fortog sig så du fik nydt aftenen. 🙂

 • Reply Per Teilmann 24. december 2012 at 15:31

  Tak og i lige måde Catarina 🙂

  • Reply Catarina 25. december 2012 at 08:55

   @Per – Tak skal du have. Håber I havde en dejlig aften. 🙂

 • Reply Deborah 24. december 2012 at 16:19

  Glædelig Jul til dig og dine. Håber I får en god aften.

  • Reply Catarina 25. december 2012 at 08:56

   @Deborah – Tak skal du have. Håber din aften var som du ønskede dig den. 🙂

 • Reply Karin 27. december 2012 at 08:50

  Det lyder så dejligt med disse rolige stunder <3 – Du kan jo altid tage et forklæde over fest tøjet 😉

  • Reply Catarina 27. december 2012 at 10:14

   @Karin – Faktisk ejer jeg slet ikke forklæde, men har ønsket mig et i mange år. Måske jeg bare skal købe et selv 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.