Menu
DIY

Julemorgen

20121224-130905.jpgMorgenen er gået med hygge og afslapning kombineret med småforberedelser. Ingen stress eller jag, for det er der ingen af os der kan lide. Og med de mange års erfaring i af afholde juleaftner, så ved vi, hvad der skal nås og hvor længe de enkelte ting tager. Alt er klart og jeg har været i bad og er omklædt og klar, osse selvom middagen jo ikke laver sig selv, så kan jeg sagtens lave julemiddag i “festtøj”.

Så hvis jeg ikke vendertilbage mere i dag, vil jeg dog lige ønske alle en dejlig og afslappet juleaften.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    25. december 2012 at 08:55