Menu
Hua Hin 2012/2013 / Teknologi / Thailand

En hyggelig aften, men også lidt for amerikansk

Nytårsaften på hotellet, var en rigtig hyggelig affære, som startede med champagne i lobbyen kl 18:30. Omkring kommen syv, begyndte vi alle at gå til bords. Bordene var store og runde og vi kom til at sidde (vi havde selv valgt hvilket bord vi ville side ved et par dage i forvejen) sammen med et norsk par, et dansk par med deres to teenagere og et japansk/thailandsk par. Ret hyggelige mennesker, bortset fra at det japanske/thailandske par ikke konen ret mange ord engelsk og derfor havde svært ved at være med i vores andres samtale. Til sidst, slog vi alle over i skandinavisk.

Efter at have ventet ret så længe på vores drikkevarer, begav i os op til en overdådig buffet, som indeholdt nogle for alle nationaliteter. Super lækkert og med så mange borde med mad, at ingen stod i kø for at få noget.

20130101-182005.jpg

20130101-182011.jpg

20130101-182016.jpg

Underholdningen gik ret hurtigt i gang, men desværre bar den alt for meget præg af det amerikanske. Det der med at confrencen ikke var så meget en confranche, men én der skulle høres og ses og ikke mindst grine af sine egne vitser, som ærligtalt ikke var specielt sjove.

Men i det mindste hyggede vi os ved vores eget bord og snakken flød fint mellem os.


~Filmet og redigeret på iPhone 5.

Da klokken var ti, var vi alle ved at være færdige med at spise og egentlig dødede feste lidt der. For sad dog alle og snakkede lidt, men musikke var ved at blive så høj at det kneb med at høre hvad vi sagde. Da klokken var lidt over 11 blev vi alle fra Skandinavien dog enige om at nu ville vi går op og nyde resten af aftenen på vores værelser og se byen fra oven, når klokken slog tolv.

20130101-184448.jpg

Søren og jeg smutte ind i baren og fik nogle drinks og champagne med, og tog så elevatoren op til 9. etage, hvor vores værelse var. Deroppe fra kunne vi se, at rigtig mange sendt “lamper” til vejrs. Smuk smukt syn.

Kl. 24. kyssede vi nytåret ind og nød den smule fyrværkeri der var sammen med vores champagne, inden vi smuttede til køjs omkring halv to.

En dejlig aften, men også for amerikansk efter vores smag.

4 kommentar

  • Catarina
    3. januar 2013 at 08:36